Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам 10.000 клуб поени кај нив. Незнам дали ќе дадат добар попуст, немам досега употребено.Во MyTime кога ќе се матурите сега секогаш има попуст голем, јас земав Армани од 20к за 12к минатата година.
Така да округло ако начекаш таков попуст вреди и од тука да го купиш, секако со Shippingot ќе те искинат.
koga vekje imas poeni (znaci si kupuval), prasaj gi odokolu dali imaat nekoi popusti vo skoro vreme.Имам 10.000 клуб поени кај нив. Незнам дали ќе дадат добар попуст, немам досега употребено.
gi izedija na dizajn i marketing, moe skromno mislenje, ne sum premnogu upaten vo tematikava.не знам што е со брендовиве, но отварам сајт, гледам Армани, Босс, Масерати и остали глупости. Оригинал саати брендови како Сеико, Цитизен, Омега, и слично ретко гледам.
Како ви се купува бе Армани, boss, lacoste часовник? За истите пари имаш сто пати поквалитетен бренд кој произведува само часовници.
cisto od radoznalost za mene,
po koja cena go naogjas na evropski prodavnici?
i dali toa mu e regularna cena ili na nekoja promocija?
moe iskustvo bese deka vo mkd moze podobri ceni da se najdat,
osven ako ne nacekas nekoj praznicen popust asalen po evropskite.
Tie pretezno se praveni od Fossil. Kvalitetot e sosema vo red plus doplakjas nesto za brendot. Vo taa kategorija nema nekoja razlika zatoa najubo da se zeme saat koi ti se dopagja.
Автоматски споено мислење:
Fossil se okolu 100€ drugite sto gi spomna najmalce duplo poskapi. I ja ne bi dal za tie brendovi pokje od 100€ ama do taa granica gore dolu tie se. Sekako Quarz zatoa zemaj si saat sto opticki ti se bendisuva i tolku.Zboruvame za tradicija, tocnoat i kvalitet. Fossil e 10 klasi pod Citizen, Tissot ili Seiko
Da ne se razbereme pogresno.. ne deka se losi, za istite pati imas kvalitet. Toa e muabetot
Sent from my iPhone using Tapatalk
gi izedija na dizajn i marketing, moe skromno mislenje, ne sum premnogu upaten vo tematikava.
posleden pat koga bev mkd, kupiv Diesel racne saat (epten mi legna na raka)
a trgnat bev po Armani modelite da gi gledam, sakav nesto poelegantno
za na koshula i na sako da odi.
marketingot go shibaat na najjako, toa prodava.
armani kje ti prodadi bokserki po cena za koja moze da najdis dobri trenerki![]()
Не секој сака да земе часовник само да е добар бренд.Како ви се купува бе Армани, boss, lacoste часовник? За истите пари имаш сто пати поквалитетен бренд кој произведува само часовници.
odi pa najdi mu nzs, od 100 do 340e.Tie pretezno se praveni od Fossil. Kvalitetot e sosema vo red plus doplakjas nesto za brendot. Vo taa kategorija nema nekoja razlika zatoa najubo da se zeme saat koi ti se dopagja.
Автоматски споено мислење:
odi pa najdi mu nzs, od 100 do 340e.
ubav agregator za sporedba na ceni, ama mnogu losi reviewa.
od najeftinite, 2-3 so otvoriv pola review vikaat fake roba.
mene za ovie raboti me vadi, drugar ima prodavnica vo mkd, pa na odenje si zemam od kaj nego,
em dobra cena, em ako nesto ispadne problem, najlesno se resava.
Грешиш.gi izedija na dizajn i marketing, moe skromno mislenje, ne sum premnogu upaten vo tematikava.
posleden pat koga bev mkd, kupiv Diesel racne saat (epten mi legna na raka)
a trgnat bev po Armani modelite da gi gledam, sakav nesto poelegantno
za na koshula i na sako da odi.
marketingot go shibaat na najjako, toa prodava.
armani kje ti prodadi bokserki po cena za koja moze da najdis dobri trenerki![]()