Ф
Флеш
Гостин
Носи у Mytime ...300 денари е целосно чистење,батерија,средување.Здраво, каде можам да најдам часовничар за да замени батерија ? Станува збор за Casio часовник, ништо невообичаено, ама сепак не би го носел секаде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Носи у Mytime ...300 денари е целосно чистење,батерија,средување.Здраво, каде можам да најдам часовничар за да замени батерија ? Станува збор за Casio часовник, ништо невообичаено, ама сепак не би го носел секаде.
Можеш да дообјасниш што спаѓа во средување и чистење? Пошто и јас сам знам да си ги наместам стрелките на саатот.Носи у Mytime ...300 денари е целосно чистење,батерија,средување.
Не дигитален. Комплет од прашина,батерија итн ..нема што да чисти ако е дигитален. Ако е механички тогаш има работа
Маестро, до Собрание, поточно меѓу собрание и зелен пазар у едно пролазче.Здраво, каде можам да најдам часовничар за да замени батерија ? Станува збор за Casio часовник, ништо невообичаено, ама сепак не би го носел секаде.
Реално кварцен саат нема што да се чисти. Само се менува батерија и се става на преса. За Автоматик е друга приказна и најдобро е во што поасален дуќан да го однесеш и да ти го средат како што треба ако сакаш да те тера.Не дигитален. Комплет од прашина,батерија итн ..
Носи у Mytime ...300 денари е целосно чистење,батерија,средување.
Неколку пати кај мене беше,оставам во понеделник,среда/четврток беше готово.Си идев у Сити Мол и таму им оставав ,оти купени ми беа од МајТајм. ..Дали се брзи во работата? Да не го чекам недела дена, одам на пат деновиве.
Дали се брзи во работата? Да не го чекам недела дена, одам на пат деновиве.
Ми нудат хуавеи гт2 за 6.000 денари половен ?! Вреди да земам?
Не се исплати за замена на батерија да чекаш, што е 2 минути работа. Од чистењето немаш потреба.
Ваму јас каде што менувам толку, 2 минути![]()
Часовниците се водоотпорни и отпорни на прашина. Што би се чистело толку ?Не е проблем ден два, ама ме јаде времето за повеќе. Чистење не е на одмет секако. Како и да е, фала ви многу на препораките.