Часовници

Swatch
swatch%20watch%20You%20re%20My%20Love%20LK307G%20heart_thm.JPG

имам ваков
666782.jpg

а сакам
72519889_1-Fossil-ladies-watch-KELLYS.jpg

Размислувам да го купам овој. Што мислите фер е цената?

леле кога ќе видам машко со часовник на рака обожавам, ма какво обожавање се палам:noze:

Јас сум голем кераклиа на часовници и досега имам сменето повеќе....или нешто ке им се расипеше или батеријата..но сега конечно имам еден кој трае малку повеќе време...и си го носам секогаш...се работи за Контакт часовник јапонски модел :)

Дали знае некој да ми каже каде во Скопјево се продаваат часовници од марката "Timex"
Мислам дека имам видено во Божиновски во ГТЦ, да не те лажам провери си одамна беше ;)

Обожавам часовници, особено моделите на Swatch.
Омилен ми е Swatch Lk292g :love:
12011824162.jpg

Малку касно но, мојот ист ваков од ice watch ми е од Берлин, а пред некој месец го забележав во Минхен (нормално, го има насекаде во Германија) но исто така го имам забележано во Белград. Кај нас не знам дали има, не сум видела низ продавниците.

Малку касно но, мојот ист ваков од ice watch ми е од Берлин, а пред некој месец го забележав во Минхен (нормално, го има насекаде во Германија) но исто така го имам забележано во Белград. Кај нас не знам дали има, не сум видела низ продавниците.
Ти благодарам за одговорот. Веќе порачав сличен од E-bay, ќе стигне за некој ден па ќе ви пренесам впечатоци.

Breitling2.jpg

Го имам овој модел некој 3-4 години веќе.Многу издржлив саат.моделот се вика Breitling Chronomat Evolution.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom