Casi Angeles

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш се досадував и викам ај да видам шо серија е ова ... гледав 20тина и никаков впечаток не ми остави.
Кога даваат вакви серии се ми изгледаат на благи копии на Млади бунтовници (е тоа гледав без да пропуштам :))

Али од друга страна да почнеш да гледаш секој ден се навлекуваш на серијата (која и да е) и ти станува интересна. Али жива среќа мислам шо не ја гледам оваа :smir:

ali bolje serijava nego ,,deneska vo irak zaginaa tollku i tolku , a tolku i tolku se povredeni,, mislam kade be alooooo

Па тоа е реалноста....

На темава,деца и дечки,абе играјте фудбал,кошарка,точаци,ролери што све нема денес....каков телевизор....телевизорот беше ин да го имаш кога се слушаше светско првенство на радио....а за серијава-баш сега ја има на А1(ваљда реприза)-живо срање,приказната е БАЈКА,глумците се кој од кој-аматери,чудни простории???:tapp:

Серијава е жива глупост ама ич не ми се свиѓа. ТАПА. Поглупо нешто немам видено во живот! Неповрзани работи, дебилни ликови, глупа глума (дали е и глума прашање) и се останато.

Абе цртаните филмови се поарни од ваа серија. Ептен е без врска.

Серијава е жива глупост ама ич не ми се свиѓа. ТАПА. Поглупо нешто немам видено во живот! Неповрзани работи, дебилни ликови, глупа глума (дали е и глума прашање) и се останато.
se slozuvam mnogu e debilna,ne mi se veruva deka nekoj ja gleda, odvratna e nemozam da ja podnesam.
Site sum gi gledal po malku:Rebelde Way,Corazones al limite,FM04,Codigo postal ali ova e neznam nadvor od sekoja postoecka kategorija!

Sakale da ja napravat serijata popularna kako sto bese Buntovnici, pa probale i da kopiraat, ama nisto rabota:baeh:

Epa ne znam ne e do tolku losa serijata, ama nekako kako da objasnam ima glupi momenti na primer koga na nekoj ke mu se ispusti nesto i ke se izdade, odma drugiot prasuva "sto?" demek ne slusnal, a i da si glup ke svatis za sto se raboti. ne mozam da objasnam me faka nervoza LoL, gledajte i ke primetite.
I glupo e toa sto nema repriza. :icon_neut

Ја гледам заради цурата во главната улога. Волшебната Сијело.. mhmhmhmhmhmmhmh ! :)

th_llopilato_gentearg_octubre2007_02.jpg

Мислам се е јасно нели?

Epa ne znam ne e do tolku losa serijata, ama nekako kako da objasnam ima glupi momenti na primer koga na nekoj ke mu se ispusti nesto i ke se izdade, odma drugiot prasuva "sto?" demek ne slusnal, a i da si glup ke svatis za sto se raboti. ne mozam da objasnam me faka nervoza LoL, gledajte i ke primetite.
I glupo e toa sto nema repriza. :icon_neut
Како нема реприза бе ? Имат во 2 сабајле.

ЛЕЛЕЕ АКО ИМАЛО ПОЛОША СЕРИЈА НА ОВА, НА ЧЕЛО ИСТО СО МЛАДИ БУНТОВНИЦИ ЈАС ЌЕ СЕ КРСТАМ СО ЛЕВА РАКА. :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom