Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Член од
24 септември 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Серија е стварно мн добра... Не за друго,тоа мале4кото е мн слатко :back:

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
малце глупи се ликовите....али добро е да се насмее човек на глупостите на малвина чоек типицава е зверка :):):)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
глупав ми е некако серанови е 100 пати подобар

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
ме заебавате за темава?!
лелееееееее:tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
серијава кај нас уште сме прва сезона, која има 166 епизоди, сега сме над 100 некоја
а ПЛУС серијава има цела втора сезона од 150 епизоди, а сега ќе се снима и трета сезона
АНГЕЛИ засекогаш!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
серијава кај нас уште сме прва сезона, која има 166 епизоди, сега сме над 100 некоја
а ПЛУС серијава има цела втора сезона од 150 епизоди, а сега ќе се снима и трета сезона
АНГЕЛИ засекогаш!
Mислиш чичко Велија засекогаш?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
АНГЕЛИ засекогаш!
О, неее!

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
АНГЕЛИ засекогаш!
Oh,no!...Што се деси со нормалните серии, во кои една сезона содржи по 20 епизоди?...:tapp:

Член од
16 септември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
lele taa Hustina koa rece "a trabahar mars" mislam televizorot ke go frlam preku dzam
a pak taa Mar samo se zaebava so Rama i Tijago izberi veke ednash

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
абе а1 да не згрешиле малку кога ја читале категоријата на серијата при купување??
вакво насилство нема дури ни во лост.
па дајте бе, што ќе си помисли дете кога ќе види како еден вештер ги злоставува децата во „сиропиталиштето“?
денес ја погледнав епизодата и се згрозив :jaj:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Мене ми е супер серијава, само многу ретко ја пратам во последно време, немам време да ја гледам. Инаку се сложувам дека наместо оваа можеа да ја откупат Флорисента или Пиратска душа аргентински тин кои според мене се далеку подобри од оваа, а сега не очекуваат уште една цела сезона од 160 епизоди и плус од оваа има останато уште 50/60, така да, НА ЗДРАВЈЕ!

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
па дајте бе, што ќе си помисли дете кога ќе види како еден вештер ги злоставува децата во „сиропиталиштето“?
По десетти пат ке повторм дека ова е најдебилната серија во последно време, не велам дека сме немале подебилни , но не биле насочени кон таа тин и пред-тин популација.Во право е маестро , а А1 се телевизијата која фура со педофилски прилози на своите вести, најголеми сензационалисти се.За жал скоро сите од таа популација ја гледаат серијата и се фанатици.
ТРЕБА ДА СЕ ТРГНЕ ОД ЕТЕРОТ ТАА ПРОКЛЕТИЈА.

Kajgana Shop

На врв Bottom