Casi Angeles

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
иднава недела завршува АНГЕЛИ 1 на А1
веднаш потоа почнува втората сезона, но за жал на А2

стварно лоша одлука, не сфаќам зашто, не е фер:pusk:

иднава недела завршува АНГЕЛИ 1 на А1
веднаш потоа почнува втората сезона, но за жал на А2

стварно лоша одлука, не сфаќам зашто, не е фер:pusk:

Затоа постои
www.zulu.mk/live/a2
за тие што немаат А2

:smir:
Како и www.zulu.mk за сите останати македонски телевизии

АХА, 100% ќе трошам интернет да гледам А2, хахаха, нема шанси...телевизија си е телевизија, и ќе стават ХАНА МОНТАНА или рели во тој термин, глупост, А1 ја пшраат демек сериозна телевизија, срамота, не е ОКеј

Можеби ,,млади бунтовници,,беше некој хит на времето,но од ова ,,Ангели,,по ретардирана серија немам видено!
Колку инфантилно се однесуваат сите во неа.
Доволна ми беше една епизода за да сватам во што е суштината.

Сестра ми ја гледаше од почеток, па со неа ја загледав и јас иако некои работи ми се несфатливи :toe: Некои виши сили нон стоп се спомнуваат...

АХА, 100% ќе трошам интернет да гледам А2, хахаха, нема шанси...телевизија си е телевизија, и ќе стават ХАНА МОНТАНА или рели во тој термин, глупост, А1 ја пшраат демек сериозна телевизија, срамота, не е ОКеј

хана монтана ќе оди во 10:30.
и самото тоа што ставаат тинејџерска серија од шпанското говорно подрачје (да не испадне дека е шпанска серија :)) на втор канал ги прави посериозна телевизија. :smir:

кој ден поточно завршува? иначе деновиве се исто па исто караници мегу тијаго и мар... инди и сијело како да не се бакнале цел живот ... пак го дигнаа кристо да и то је то. а инаку во целост добра серија.
Се надевам на подобар 2 дел.

lol, и јас како пиче некое почнав да ја гледам од пред месец дена :)

АНГЕЛИ 1 дел завршува во среда на А1
а втората сезона ја рекламираат на А2

денес заврши АНГЕЛИ на А1, интересен крај со многу навестувања за 2 сезона
од понеделник АНГЕЛИ нема да оди повеќе на А1, втората сезона продолжува ДЕФИНИТИВНО само на А2

од 14 и 30 на А1 ќе оди реприза на Машка Чест​

Бенхамин Рохас (Пабло од МБ) беше најубав денес:vozbud:

Алелуја. Хана Монтана мене ми е поинтересна, барем ме смее малце. :smir:

Хана Монтана ќе оди само сабајле и тоа е толку ретардирана серија од ДИЗНИ, не знам стварно како ја сакате, али ствар на вкус
од 14:30 место Ангели ќе оди реприза на МАШКА ЧЕСТ
ова демек А1 е сериозна телевизија, а А2 со позабавни содржини
не знам зашто не бидат поделени сериите и на А1 и на А2, како оваа недела што Машка чест одеше на а2, така нека продолжи да си оди на а2 репризата
а на А2 нека оди премиера од Ангели, а реприза од 14 и 30 на А1
али ете, тоа е

Ке ми објасни некој што се случи денес со Сиело?

Ке ми објасни некој што се случи денес со Сиело?

Ма дебилни работи, ептен нереална ситуација. Бауер и Сијело треба да се венчаваат во црквата и Сијело сеуште беше во куќата и дојде Бартоломе и и се закануваше дека ќе ја убие нејзе и Фели и двете девојчиња, ама овие избегаа и Сијело остана сама во собата, и Хустина му се јави на Барто да оди по неа и овој стигна и во одбрана на Сијело, Барто го рани на рамото, а Сијело застана таму пред тоа саат ли не знам што е, и наеднаш тоа се заврти и од светлината Барто се онесвести, а на Сијело и се појавија крилја и летна :pos2::pos2::pos2::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom