Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
ај во СРБИЈА да те нема тебе, ќе може така? Немаш никакво право да зборуваш на македонски и тоа за АНгелите

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
хахаха, ФАЛА ти ЈОВИЦААААААААААААААА за комплиментот!!!!!!
тоа до Керолајн е АНАСТАСИЈА, пејачката, сликани се на Операција Триумф, али нормално згреши, сепак мали се гледаат на сликата, хахахаха
али ФАЛА за КОМПЛИМЕНТОТ чим ме спореди со АНАСТАСИЈА; јахахахахахахаххахахаххахаха

Ј

јовица11

Гостин
Упс,како можев да не ја забележам мојата омилена пејачка?!(Анастејжа мислам,не Керолај наша)сепак фала на одговорот,поздрав:smir:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
агресивност? па и агресивноста е дел од нашата сурова реалност.......што треба да има , само љубов и добрина?
супер серија, и бајка, и тин серија, и мистерии, и ХУМОР

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
не е веќе интересна..далеку од реалноста

Ј

јовица11

Гостин
Ни мене оддамна не ми е интересна,онака бзв,боља ми е Серанови:coffee:

Член од
21 октомври 2008
Мислења
67
Поени од реакции
2
Серијава е без тема,некако за внучено мое имат 3 години па можит тој да ја гледат !!хаха со еден збор серијава:tapp:

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
По десетти пат ке повторм дека ова е најдебилната серија во последно време, не велам дека сме немале подебилни , но не биле насочени кон таа тин и пред-тин популација.Во право е маестро , а А1 се телевизијата која фура со педофилски прилози на своите вести, најголеми сензационалисти се.За жал скоро сите од таа популација ја гледаат серијата и се фанатици.
ТРЕБА ДА СЕ ТРГНЕ ОД ЕТЕРОТ ТАА ПРОКЛЕТИЈА.
pa ti si fanatic, ti treba da se trgnes od eterot!!!!!!!

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
За тие што ја сакаат серијава, може да гласаат на анкетата (линк подолу во потписот) :tv:
Инаку и резултатите на првите три серии може да ги видите подоле, Ангели е на второ место :)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
АНГЕЛИ е најубавата серија во моментов, секој ден со нив е уживање и релаксација во права смисла, иако овие епизоди се доста напнати, само уште 2 месеци до ГОЛЕМИОТ КРАЈ на 1 сезона на Ангелите

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
малце глупи се ликовите....али добро е да се насмее човек на глупостите на малвина чоек типицава е зверка :):):)
ради Малвина ја глеам серијава....ЅВЕР не виден..... аааааааа и Кристобал е сонце....а другово се се мотаат у круг ... некад напорни се ( за момент се осекам ко кретен што коментирам шпанска серијаза тинејџери):pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom