може да ти зборувам на англиски for theee "angels" ? -.-ај во СРБИЈА да те нема тебе, ќе може така? Немаш никакво право да зборуваш на македонски и тоа за АНгелите
во право си дека серијата е лудница. многу е болна и полна со агресивност.serijava e ludnica...ja obozavam...!!! :tv:
pa ti si fanatic, ti treba da se trgnes od eterot!!!!!!!По десетти пат ке повторм дека ова е најдебилната серија во последно време, не велам дека сме немале подебилни , но не биле насочени кон таа тин и пред-тин популација.Во право е маестро , а А1 се телевизијата која фура со педофилски прилози на своите вести, најголеми сензационалисти се.За жал скоро сите од таа популација ја гледаат серијата и се фанатици.
ТРЕБА ДА СЕ ТРГНЕ ОД ЕТЕРОТ ТАА ПРОКЛЕТИЈА.
ради Малвина ја глеам серијава....ЅВЕР не виден..... аааааааа и Кристобал е сонце....а другово се се мотаат у круг ... некад напорни се ( за момент се осекам ко кретен што коментирам шпанска серијаза тинејџери)малце глупи се ликовите....али добро е да се насмее човек на глупостите на малвина чоек типицава е зверка