Caprica

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Научна фантастична серија во која акцент се ставало на две фамилии кои што живеат на планетата Каприка. Инаку серијава се најавува нешто како претходник на Батлстар галактика па се објаснувале некои работи на пример зошто Сајлонците се побуниле ова она, сега ја симнав пилот епизодата па да видам што е како, еве трејлер:

Ja гледам кога листам торент сајтовите. Никогаш не ме привлекла до степен да ја симнам.
А сакам да го изгледам пилотот.

Филмот е добар го имам гледано и пилотот и првата епизода. Го гледам заштоа што е поврзано со батлстар галактика, па чекам да видам што ќе се случи со сајлонциве.

Има некој што гледал 5-6 епизоди од серијава и дали вреди да се гледа?

Јас ја гледам епизода за епизода како шо излегват ... ЗА добра ... добра е . Ама многу многу поврзаност со БСГ не очекувајте . посебна сериа си е . Вилиам Адама се појававува , али е уште дете ( 12 ) и е секундарен лик , од старата сериа за сега нема никој поврзан.

Сериата е уба дури и за чоек шо нема гледано БСГ . За тие шо имат гледано е нешто како објаснување од каде тргнува целата приказна ... Ги има старите конфликти , бог против наука , психологиата шо ја имаше во БСГ ја има и тука итн итн итн .
Глумците ги имат многу погодено за улогите . Морам да признам дека главнава глумица

CapricaKeyArt-thumb-550x753-28381.jpg

за кратко време ми стана по омилена од 6 од оргиналната сериа .

ЈАс ја бендисвам ... али пошто до 7 епизода се стигнати за сега не се ни влезени салам во приказната итн итн итн ... ЈАс уште си се колнам во БСГ али има шанса дека ова ке е добра исто така .

Мислам дека не можи со БСГ.. БСГ беше врв... ама не знам..гледав само пилотот + 1-2 епизоди.. а некако не ми беше по мерак....Можда требат да ги спуштам и другиве па да видам....

Јас ја гледам и ми се допаѓа,ја има гледано до 8 епизода која вчера искочи

Па за сега добро се одвива дејството. А незнаев дека излегла 8 епизода:toe:(највеојатно затоа што бев преокупиран со учење и со матура:tapp:)
ама еве сега ја симнувам и одам да ја гледам:salut:...

Серијава ја прекинаа али од изгледа од Јануари ќе ја има повторно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom