can't stop thinking:lud: ,nemozam da prestanam da jadam blago osobeno cokolado,ne mozam da prestanam da si sakam moi mnogu dragi licnosti osobeno edna mh mh mh:wub: ,nemozam da perstanam da trosam ogromna suma na pari za mobilen(10 000 na mesec(na pretplata) so e nogo nogo e):pehar:
не можам а да не се испотепам со систерот,да не направам некоја губа и никако не можам уште од мала а да не зазвонам на комшиите и одма да избегам.:kez: кисссссссссссс
Неможам да замислам да излезам од дома без минимум половина час спремање.
Неможам да замислам да не пијам кафе веднаш после тоа (обично станувам и излегувам, затоа така), а кафе без цигари неможам да пијам ич, значи и без цигари неможам да се замислам.:kajg:
ne mozam da prestanam da mislam na nea,
ne mozam da prestanam da spijam i da ne idam na fakultet,
ne mozam da prestanam da ja baram vistinata
ne mozam da prestanam da mislam na nesreknite,
ne mozam da prestanam da se :se_ molam za niv,
nesto slicno kako doti4nata sum i jas,nemozam a da ne ja grickam ustata i da ne slusam depresivna muzika(site se krstat kako mozam ama jas uzivam),nemozam a da neprasam decki naucivte ili da se izvinuvame,nemozam eden den bez da se slusam so najmilata licnost,nemozam bez mackata moja so 3000 iminja...ima mnogu be
Не можам да поднесувам готовани т.е. луѓе коишто чекаат се на готово. Едноставно не можам да поднесувам луѓе коишто зборат за да не кажат ништо а ниту пак нелогичности. Не поднесувам кога не ја мијам косата со шампон бар еднаш во два дена.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.