CAN'T STOP

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да останам цел ден дома , не можам да издржам без благо и без PC.

не можам да престанам да јадам сладолед...или јадам или мислам како да јадам сладолед...аман веќе почнав да го сањам

Goddess of Chaos напиша:
Не можам да престанам да се обидувам да се навикнам да грицкам нокти.

Е ја обратно. :pipi:

И јас неможам да престанам да грицкам нокти,да се одјавам од форумов,да јадам благо(премногу и тоа)...

Goddess of Chaos напиша:
Ај се смениме.
Шознам бе, мене ми е некако закон коа глеам луѓе како грицкаат нокти :).
Не можам да престанам да се чудам како може на некој да му биде закон коа глеа луѓе како грицкаат нокти :kez::kez:

Vnuce напиша:
Не можам да престанам да се чудам како може на некој да му биде закон коа глеа луѓе како грицкаат нокти :kez::kez:

Пер тоа е јака работа само луѓево грешно ја сфаќаат...:)

Мене онака....шознам...ми викаат грда навика...по цели денофи со прстот у уста....

Неможам да престанам да ждригам.. и ноктиве да ги гризам нормално.. поточно неам нокти појќе ги изедоф цели...аа..

MaRiNa`Oh напиша:
Неможам да престанам да ждригам.. и ноктиве да ги гризам нормално.. поточно неам нокти појќе ги изедоф цели...аа..

Треа да те упознаам со една моја другарка од чија муцка моеш да чуеш само "Пер ако ти ждригнам у моментоф ќе ја обиколиш земјата".

Неможам да се одвикнам од чоколадата. Од се` друго се одвикнах. :)

Goddess of Chaos напиша:
Треа да те упознаам со една моја другарка од чија муцка моеш да чуеш само "Пер ако ти ждригнам у моментоф ќе ја обиколиш земјата".

Ти дој Охрид па ак требит и со баба ти ќе се Упознам.

nemozam da prestanam da grickam nokti... a sakam ama nekako tesko mi odi.

GripMKD напиша:
nemozam da prestanam da grickam nokti... a sakam ama nekako tesko mi odi.

:oftopic: И јас пробувам и другарите коа ке ме видам им викам да ме мавнат,а иначе едно време ставав луто пиперче али после тоа дознав дека можам да добиам чир а не смеам да јадам луто се откажав има некои препарати за мачкање од кои ти се гади:star::lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom