Call of Duty: Ghosts

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
i racunaj plus 10$ za sekoj nov dodatok a kje gi ima plenty of them

Да али рачунај дека кога би собрал пари би ја земал послем 1 година, кога ќе се нудат заедно оригиналот + DLC-ата по цена слична на оригиналот, исто како што се дешава со BF3.
BTW постов ми се однесуваше чисто за графиката да ја споредам, двете игри имаат различен гејмплеј и не секој го преферира тој на BF или на CoD.

Minimum System Requirements:

CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB RAM
HDD: 50 GB HD space
Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.
icon_pokerface.gif

Со други зборови, нашите ни "мили" програмери од Infinity Ward уште го немаат оптимизирано нивниот piece-of-shit енџин кој го користат веќе 5 години, и сеа едноставно бараат од корисниците да си купат компјутери од +1000 евра...

Like (y)

Со други зборови, нашите ни "мили" програмери од Infinity Ward уште го немаат оптимизирано нивниот piece-of-shit енџин кој го користат веќе 5 години, и сеа едноставно бараат од корисниците да си купат компјутери од +1000 евра...

Like (y)

sto znaes ti za cod, cod barala pc od iljada evra....

sto znaes ti za cod, cod barala pc od iljada evra....
Во случај да не го прочита постот од G@rfielD, еве ти:

Minimum System Requirements:

CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB RAM
HDD: 50 GB HD space
Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

Ииии да, би рекол дека знам многу повеќе работи за CoD отколку тебе.

64-ка? Нек си ебат матер АКО треба само 64-та. :tapp:

Watch Dogs ќе бара исто 64, потврдено 100%. Они веќе се пратени да си'бат мајката.

Во случај да не го прочита постот од G@rfielD, еве ти:

Ииии да, би рекол дека знам многу повеќе работи за CoD отколку тебе.

koga bi znael povekje ne bi gi hejtal site cod igri, a i ne znam sto ocekuvate. Novi konzoli iskacaat ovie, portovi kje baraat mnogu, zatoa pc gejmeri podobro da go odvrzete keseto zosto nema samo cod da tezi ako se razbirame

Нека си ебат матер, 1/5 од хардот да го дадам на неоптимизирана игра со еден ист срање енџин кој го користат во последните 3-4 игри.

претерват со минимумот :D
пример некој да сака да ја игра ќе треба дај ~600 евра за компјутер или едно добри ~200-250 за надоградба

Уште се замарате со срањево ?
Јас се скарав со COD после MW2.

Haa sto ste cudni bre...Igrava tepa drug market PS3 i Xbox ne vasite kineski komljutercinja. Ako nemozite da ja igrate ne znaci po defult deka e losa igrata i da hejtate.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom