- Член од
- 25 јули 2009
- Мислења
- 229
- Поени од реакции
- 170
Новиов енџин или ќе ја среди играва како што треба или скрос упм ќе замини и прашањето е дали ќе биде сосема нов енџин или некоја поголема модификација и надоградба на вејче постоечкиот.А за ww2 код тешко само убо би било ко на код4 пр да има барем неколку оружја од ww2 колку за промена.
голем дел од IW одамна се заминати од iw и тие што направија код да биди ова што е сега работат во др компанија на др игра така да во iw и нема баш верба.Иначе за Treyarch може да се каже дека ја направија една од најдобрите код BO1(multiplayer) барем за мене а за BO2 не можам да кажам не сум играл multy а тоа што има нишан што гледа низ ѕидови го има само во кампајната а и таму не игра некоја голема улога.
Барем Infinity Ward ќе ја прават... нема да е Treyarch тогаш ќе беше... ауф... ова може и добро да излезе, ќе чекаме некој друг трејлерсепак, мултиплеерот е добар скоро на сите освен последната... BO2, нишан што гледаш низ ѕидови?! ма немој да ме јебеш бре...
Treyarch ruined CoD!
голем дел од IW одамна се заминати од iw и тие што направија код да биди ова што е сега работат во др компанија на др игра така да во iw и нема баш верба.Иначе за Treyarch може да се каже дека ја направија една од најдобрите код BO1(multiplayer) барем за мене а за BO2 не можам да кажам не сум играл multy а тоа што има нишан што гледа низ ѕидови го има само во кампајната а и таму не игра некоја голема улога.