Call of Duty: Ghosts

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Новиов енџин или ќе ја среди играва како што треба или скрос упм ќе замини и прашањето е дали ќе биде сосема нов енџин или некоја поголема модификација и надоградба на вејче постоечкиот.А за ww2 код тешко само убо би било ко на код4 пр да има барем неколку оружја од ww2 колку за промена.

Барем Infinity Ward ќе ја прават... нема да е Treyarch тогаш ќе беше... ауф... ова може и добро да излезе, ќе чекаме некој друг трејлер :) сепак, мултиплеерот е добар скоро на сите освен последната... BO2, нишан што гледаш низ ѕидови?! ма немој да ме јебеш бре...

Treyarch ruined CoD!

голем дел од IW одамна се заминати од iw и тие што направија код да биди ова што е сега работат во др компанија на др игра така да во iw и нема баш верба.Иначе за Treyarch може да се каже дека ја направија една од најдобрите код BO1(multiplayer) барем за мене а за BO2 не можам да кажам не сум играл multy а тоа што има нишан што гледа низ ѕидови го има само во кампајната а и таму не игра некоја голема улога.

Видеото ништо не кажува за сторијата и гејмплејот. што пуштааат у пм.
Сигурно имаат нештоо направено историско борба со самураи,индијанци итн со копја,стрели,мечеви до сега сме играле само стратегии такви.
А за ПЦ 5.10 треба да чекаме?

голем дел од IW одамна се заминати од iw и тие што направија код да биди ова што е сега работат во др компанија на др игра така да во iw и нема баш верба.Иначе за Treyarch може да се каже дека ја направија една од најдобрите код BO1(multiplayer) барем за мене а за BO2 не можам да кажам не сум играл multy а тоа што има нишан што гледа низ ѕидови го има само во кампајната а и таму не игра некоја голема улога.
Pa da, eden od najdobrite multiplayer e BO1, ke se soglasam so ova tuka, no sporedbeno deka slicen e i toj na MW2 samo toj koristi podobar engine... BO1 gledano na storyline bese katastrofa do zube, CoD izgubi mnogu tuka...

за мене врв на серијалот беше BO1. од таму се' тргна надолу со футуристичките срања. а толку многу војни имаше од 2СВ до денес и сите можеа да се искористат како приказна... ама ај како обожавател ќе се обидам да имам некои позитивни очекувања

Како ептен голем фан на CoD овој дел ќе ми биде прејак како и сите претходни. Со душа ја чекам! :vozbud:
Се сеќавам само у една тема пред извесно време спомна дека игриве не си ги играл а многу си сакал поради графичката, па сеа дали сакаш да осанеш у „мода“ со гејмерската заедница тоа незнам.

Ovaa igra kje bide okolu karakterot Ghost, od modern warfare, tie likovi sto se javuvaat simboliziraat voini od minatoto i nisto vise. Spored mene igrava vremenski kje bide nesto pred cod 4

Се сеќавам само у една тема пред извесно време спомна дека игриве не си ги играл а многу си сакал поради графичката, па сеа дали сакаш да осанеш у „мода“ со гејмерската заедница тоа незнам.

Жити се најди ми го постот, те молам! CoD игриве не бараат многу јаки графички, со слаби можат да се пецаат, ама тоа ти што се правиш прост тоа е друго. Сум се фолирал дека играм CoD само за да останам во "мода" :facepalm:

Жити се најди ми го постот, те молам! CoD игриве не бараат многу јаки графички, со слаби можат да се пецаат, ама тоа ти што се правиш прост тоа е друго. Сум се фолирал дека играм CoD само за да останам во "мода" :facepalm:
Добро, во мода си ај сеа прекини

Ovaa igra kje bide okolu karakterot Ghost, od modern warfare, tie likovi sto se javuvaat simboliziraat voini od minatoto i nisto vise. Spored mene igrava vremenski kje bide nesto pred cod 4

The single player campaign for Call of Duty: Ghosts will feature an all new storyline, setting and cast.No characters are currently confirmed for the game.

The single player campaign for Call of Duty: Ghosts will feature an all new storyline, setting and cast.No characters are currently confirmed for the game.
Како што во секој нов дел „внесуваат нови,возбудливи и иновативни“ работи.:tapp:

Абе луѓе, ова е десето издание, десетгодишнина од првата Кол оф Дјути.

Pa imase izjava deka Ghost go cuvaat za nesto, taka da nisto cudno... ustvari ispadna deka ne e mrtov ili neznam kako

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom