Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ако и тебе ти крашнуеше пред да ја уклучиш ај молимте кажи како ја напраи ?
Да.... Еми отворих пајрт беј и симнах 10 вида на кракове, и еден по еден ги тестирах.. од еден тргна, ако сакаш ќе ти ги зипувам моменталните фајлове, и ќе ти дадам линк.
Исто симнах од арена готовата инсталација од играта (15.4 ГБ), и изредих краковето еден по еден, и на претпоследнио тргна..
иначе претходно инсталирах стеам..

Не менам дати, и слични глупости.

Да.... Еми отворих пајрт беј и симнах 10 вида на кракове, и еден по еден ги тестирах.. од еден тргна, ако сакаш ќе ти ги зипувам моменталните фајлове, и ќе ти дадам линк.
Исто симнах од арена готовата инсталација од играта (15.4 ГБ), и изредих краковето еден по еден, и на претпоследнио тргна..

Ќе можи и мене линк да ми пуштиш? :)

Секако пробав и јас, ама никако не тргнува. :tapp:

Ги симнав ја и од аренабг верзијата и од замунда.....ако можеш да ми даеш линк до кракот би било топ :)

Ќе можи и мене линк да ми пуштиш? :)

Секако пробав и јас, ама никако не тргнува. :tapp:

Ги симнав ја и од аренабг верзијата и од замунда.....ако можеш да ми даеш линк до кракот би било топ :)

Ајде сега... Ќе ги ставам сите кракове шо ги имам у една папка, и може да си тестирате со сите.. Нема потреба инстал, анинстал да правете.

Ја завршив стазата со коњите. Баш беше фино, не беше ама ич нападно па ко со сила да додале тој момент.

Ја свртев, сеа ќе почнам веројатно другиот крај да го играм... Крајот онака ми се свиџа ама не до толку иии според крајот навестува дека ќе има барем уште една бар ја така мислам .... :)
except, there are 4 diffrenent endings :D

Кој сака 3-4 крака да проба, нека ми пише. Ќе му дадам линк, не сам скржав.

Вчера си ја играв без проблем, сега ја палам не сака..их мамето...и пробав нешто и на крај ми текна дека вчера ја инсталирав и вратив на вчерашен датум и работи. Така да треба да денот на кој е инсталирана (знам некои знаете, за тие кои уште имаат проблеми а не знаат што како). Иначе досега играва е океј, ќе видиме каков ќе биде крајот. :)

10 страни наназад читам само жалби со кракови незнам што, дајте некој нека пише импресии. Што е подобрено, што не, графика, AI, звук, музика итн...

10 страни наназад читам само жалби со кракови незнам што, дајте некој нека пише импресии. Што е подобрено, што не, графика, AI, звук, музика итн...

AI-то мене не ми се допадна а играм од 4то нивоа на претпоследното, ретардирани ги гледаш ама оддалеку те погодуваат ко професионалци.
Инаку прилично нереална беше мисијата со коњите, иако изгледаше возбудливо и све тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom