Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Го направив и ова.

Го направив и ова.

И сеуште ме зафркава и не се пушта и ќе се швркнам, ќе го исчукам компјутерот. :D Еве што ми дава мене:
Error during initialization: ERROR: sound bank failed to load cmn_root.all. You have a build problem.

Дали е тоа поради овој проблем кој го постирав претходно? Т.е. верoјатно е, пошо за истиот фајл се работи.

Има ли некаков лек, или мене тоа ми е зезнато уште при симнувањето...ако за џабе сум симнувал 15 гига, ќе си каснам од ку*от.
Многу мразам кога ќе треба да се самоцитирам, ама сега нема друго. :D Знае некој што да се прави? Да барам чаре или треба пак да се симне? Не би требало фајлови да се коруптираат кога се симнува од торент...(n) Оффф, маки маки...

Spoiler alert..

На овој дел од играта ми падна вилица... колку само ѕверско напраено чоече.

Ја свртев, сеа ќе почнам веројатно другиот крај да го играм... Крајот онака ми се свиџа ама не до толку иии според крајот навестува дека ќе има барем уште една бар ја така мислам .... :)

Untitled.png

Инаку ај помош малце ја уклучив играва и све си врти тие филмчиња и се укочува и после тоа ова го дава :mad:

this game rocks! :pos::pos::pos::pos::pos::pos: мадам президент шизи у дискотекааааааа

nAeJto.png

Абе зомбиве не се играат вака а?

Абе да ве прашам нешто ја спуштив играва све то и ја инсталирав е сега то шо се закочвеше го напрајв со она преку стеам да влегвиш и да ја наместиш датана на 14 ное..е сега го напрајв то и си влегов све во играва и ја играв малце и после пробав си го вратив времено на 17 и после ко ќе ја пуштев исото праеше пробели се закочвеше....е сега дали мојт да се напрајт да не го менвам датумон на 14 секое влегвење во играва него да се пуштат без то како шо требит да е без да ми кочит?:unsure:

Ти која верзија ја инсталираше шо ти фати? Со кој крак?

torrent од TPB, iso-то тежи 14,3 GB, го отпакував iso-то и во него има фолдер SKIDROW - целата содржина од тој фолдер ја ископирав во исталациониот фолдер после инсталацијата на играта. Играта не ми работи без промена на датумот на 14ти Ноември и временска зона (UTC+08:00) Beijing, Chongqing... и то :pipi:

NPucA.png
pSU4s.png

Ја го средив проблеот со мењање на датумот нека ми пише кој сака ќе му го пратaм торентот у ПП... торентот е негде 114кб мислам дека, ама мене ми работи :D

torrent од TPB, iso-то тежи 14,3 GB, го отпакував iso-то и во него има фолдер SKIDROW - целата содржина од тој фолдер ја ископирав во исталациониот фолдер после инсталацијата на играта. Играта не ми работи без промена на датумот на 14ти Ноември и временска зона (UTC+08:00) Beijing, Chongqing... и то :pipi:

Thanks...

Ај сега ќе видам со торентот на Аvnoj прво, оти не ми се трошат уште 15 гига...цел интернет на оваа игра го поебав...

Ја го средив проблеот со мењање на датумот нека ми пише кој сака ќе му го пратaм торентот у ПП... торентот е негде 114кб мислам дека, ама мене ми работи :D
Ај мене пушти ми по ПП ако можи. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom