Ако и тебе ти крашнуеше пред да ја уклучиш ај молимте кажи како ја напраи ?Тргна и кај мене... крајно време беше...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако и тебе ти крашнуеше пред да ја уклучиш ај молимте кажи како ја напраи ?Тргна и кај мене... крајно време беше...
Да.... Еми отворих пајрт беј и симнах 10 вида на кракове, и еден по еден ги тестирах.. од еден тргна, ако сакаш ќе ти ги зипувам моменталните фајлове, и ќе ти дадам линк.Ако и тебе ти крашнуеше пред да ја уклучиш ај молимте кажи како ја напраи ?
Ќе можи и мене линк да ми пуштиш?Да.... Еми отворих пајрт беј и симнах 10 вида на кракове, и еден по еден ги тестирах.. од еден тргна, ако сакаш ќе ти ги зипувам моменталните фајлове, и ќе ти дадам линк.
Исто симнах од арена готовата инсталација од играта (15.4 ГБ), и изредих краковето еден по еден, и на претпоследнио тргна..
иначе претходно инсталирах стеам..
Не менам дати, и слични глупости.
Ги симнав ја и од аренабг верзијата и од замунда.....ако можеш да ми даеш линк до кракот би било топДа.... Еми отворих пајрт беј и симнах 10 вида на кракове, и еден по еден ги тестирах.. од еден тргна, ако сакаш ќе ти ги зипувам моменталните фајлове, и ќе ти дадам линк.
Исто симнах од арена готовата инсталација од играта (15.4 ГБ), и изредих краковето еден по еден, и на претпоследнио тргна..
иначе претходно инсталирах стеам..
Не менам дати, и слични глупости.
Ќе можи и мене линк да ми пуштиш?
Секако пробав и јас, ама никако не тргнува.![]()
Ги симнав ја и од аренабг верзијата и од замунда.....ако можеш да ми даеш линк до кракот би било топ![]()
Кордис дие.
except, there are 4 diffrenent endingsЈа свртев, сеа ќе почнам веројатно другиот крај да го играм... Крајот онака ми се свиџа ама не до толку иии според крајот навестува дека ќе има барем уште една бар ја така мислам ....![]()
10 страни наназад читам само жалби со кракови незнам што, дајте некој нека пише импресии. Што е подобрено, што не, графика, AI, звук, музика итн...