Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Играва ќе биде во блиската иднина поточно 2025 година. Го имаме првиот трејлер, кој како за прв трејлер некако многу покажаа.

Како што гледам останува истиот енџин, истата графика физика... Ништо ново, сме се навикнале веќе на ова 2-3-4 години исто та исто.

Прв впечаток? Нова игра која ве возбудива, или кревате раце од Call of Duty?
--- надополнето: 2 мај 2012 во 02:17 ---
Се надевам дека и овој пат ќе стават зомби мод, дека на него губам најмногу време кога ја прават овие дечки играва :)
--- надополнето: 2 мај 2012 во 02:21 ---
  • Авион
  • Хелихопер
  • Мотор
  • Коњ :facepalm:
  • Некој роботи како кај battlefield 2142
Тие се дел од работите кои се прикажуваат во трејлерот што највероватно ќе можеме да ги возиме/јаваме/летаме. Дали че в/ј/л само и ќе треба да кликнеме Е да го отепаме противникот останува да видиме.

Call of Duty 2 една и единствена од овој серија која ја имам играно. И големите „плукања“ од страна на Батлфилд фановите по јутуб клипчињата ме прават хејтер кон играва. :D

Фан не сум на вакви нереални игри чие дејство се одвива неколку години во иднината со роботи, еднокрилни авиони... Не ми е јасно од каде им се коњите само? 2025та, роботи, нуклеарни и хемиски оружја против јавачи? Да беа механички коњите, ај, али вака. (n)

Имам само едно нешто да кажам за овој серијал после 4ката

frodo.gif

Јас мислам дека е супер. Изгледа различна од претходните игри и трејлерот доби многу позитивен фидбек.

За коњите: Го памтите Вудс? Епа нема да играме само во иднината туку и во минатото, во студената војна, одма после крајот на првата Black Ops. Тоа со коњите е за време на граѓанската војна во Авганистан и Вудс ќе им помага на авганистанците.

Ако не ми верувате мене, кликнете на линкот:

GameSpot - The Five Biggest Surprises about Black Ops II

Ne sum impresioniran "Treyarch", skoro ja zavrshiv MW2, mozebi beshe kratka no sepak beshe mnogu dobro igra, i trejlerot beshe ona sto me privlece, e ovoj trejler e proliv. Trejlerite za video-igri se povekje i povekje licat na holivudskite trejleri, pokazi mi sto se ce se sluci vo filmot, isto i ovde, sega znam deka kje javam na konj poradi nekoja prichina. Sporedete go treljerot na prvata cod 4 i MW2 so ovoj i so toj na MW3

Не бе нема да биде добра, сите изданија се одлични од играва, а тоа што ја споредувате со BF e глупост, тоа се две различни игри со различни сценарија и приказни. Иначе се претпоставуваше дека ќе има 2ка од Блек Опс уште пред 5-6 месеци.(y)

Јас мислам дека е супер. Изгледа различна од претходните игри и трејлерот доби многу позитивен фидбек.

За коњите: Го памтите Вудс? Епа нема да играме само во иднината туку и во минатото, во студената војна, одма после крајот на првата Black Ops. Тоа со коњите е за време на граѓанската војна во Авганистан и Вудс ќе им помага на авганистанците.

Ако не ми верувате мене, кликнете на линкот:

GameSpot - The Five Biggest Surprises about Black Ops II

Не умре Woods во BO заедно со Кравченко или како и да се викаше тој ропакот? Тоа е она што намногу ме буни во трејлеров.
Иначе шознам за 2-ва, немам некое посебно мислење.

Не умре Woods во BO заедно со Кравченко или како и да се викаше тој ропакот? Тоа е она што намногу ме буни во трејлеров.
Иначе шознам за 2-ва, немам некое посебно мислење.
Очигледно не. :P
Имаше некои шпекулации дека жив останал. Го знајш компјутерот што беше во собата кај шо го држеа Маѕоn? Епа таму имало информации дека Х-Ray ( Woods ) бил жив во некој виетнамски затвор.
И си доживеа сега до 95 години...

Очигледно не. :P
Имаше некои шпекулации дека жив останал. Го знајш компјутерот што беше во собата кај шо го држеа Маѕоn? Епа таму имало информации дека Х-Ray ( Woods ) бил жив во некој виетнамски затвор.
И си доживеа сега до 95 години...

Многу живеат упм прајс веќе стана бесмртен:)

Мене ова ми е катастрофа со глупостиве од иднината. Роботи бе? Терминатор да не е ова? Што фалеше да направат едно нормално продолжение од првиот дел? Или нова приказна, Gulf War или што ти ја знам таму.

Ќе ја снимам сигурно кога ќе излезе, а колку ќе издржи? Е тоа ќе видиме.

Мене кецот не ми се свиѓаше па сеа 2кава да ми се свиѓа...

Не ми остави добар впечаток. Да се надеваме дека приказната барем ќе биде добра.

Дајте бе доста коментирате дека е лоша, небаре вие ја купувате оригинал од продавница со цена од 50 евра па да бидете разочарани, сите игри ги симнуваме од торент и уште кењаме :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom