Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги сакам роботине едноставно многу глупо ми е. Ептен не личи на една код игра. Од игра во која дејствотото се одвива во минато време ја направија више sci-fi и infinity ward и treyarch. Забегаа начисто од MW3 па наваму, едино black ops кецот ми праеше кеиф ама гледам со новото продолжение ќе ја заебат и таа. Се прашувам кое ќе биде новото продолжение после ова. Ваљда дејството ќе го префрлат на некоја друга планета и ќе тепаме вонземјани или вонземјаните ќе ја нападнат земјата па ќе пукаме со ласери.:)

Дајте бе доста коментирате дека е лоша, небаре вие ја купувате оригинал од продавница со цена од 50 евра па да бидете разочарани, сите игри ги симнуваме од торент и уште кењаме :tapp:
Некогаш за некои игри не вреди ни хард-дискот да го трошам.
Тие што имаат ограничен интернет, нормално, ќе кажат дека не вреди да го трошат лимитот на нив.

Некогаш за некои игри не вреди ни хард-дискот да го трошам.
Тие што имаат ограничен интернет, нормално, ќе кажат дека не вреди да го трошат лимитот на нив.

Во случајов сакаш да кажеш дека за CoD не вреди да си трошиш од нетот и да си го полниш хардот за џабе, тогаш оди пецај нинтендо шо да ти кажам:)

CoD e најсрање игра икад, посебно MW серијалот.Го дрват со ист енџин и приказна.Единствен приход им е големиот fanbase од 10годишни дечиња на хбокс со снајперите кои си ги тепаат в газ.

Бетлфилд е поим за игра.Ова стана срање отпосле 4ката.

Ми се допаѓа делот кога нашиот херој на коњ се бори против хај тек авиони.

Во случајов сакаш да кажеш дека за CoD не вреди да си трошиш од нетот и да си го полниш хардот за џабе, тогаш оди пецај нинтендо шо да ти кажам:)
Во случајов сакам да кажам дека за CoD не вреди ни "download torrent" да кликнам од што ја усраа до ср'ж. Steam веќе ти одговори: да немаа 10 годишни console-fags да им ја купуваат играта CoD одамна ќе беше умрен производ.

Аздисаа и овие веќе, ама се знаеше дека ќе дојдат и до ваква некоја идеја :tapp:

CoD e најсрање игра икад, посебно MW серијалот.Го дрват со ист енџин и приказна.Единствен приход им е големиот fanbase од 10годишни дечиња на хбокс со снајперите кои си ги тепаат в газ.

Бетлфилд е поим за игра.Ова стана срање отпосле 4ката.

CoD ви е мултиплеер игра !

Не може никој да ми каже дека CoD како мултиплеер игра е срање ,едноставно е феноменална ,моментално ја играм CoD4.

Играта вришти !

CoD ви е мултиплеер игра !

Не може никој да ми каже дека CoD како мултиплеер игра е срање ,едноставно е феноменална ,моментално ја играм CoD4.

Играта вришти !

Зашто тогаш ја играш CoD4, а не поновите? Пошто сите CoD после неа се срање?

Зашто тогаш ја играш CoD4, а не поновите? Пошто сите CoD после неа се срање?

Не, бидејќи имам лап-топ ,јесте да е јак лап-топот ,но сепак е лап-топ ,а PC-to не ми ги подржува поновите CoD...

Не ми е јасно зошто во CoD4 убивањето на непријателите ,паѓањето нивно е многу пореално и поприродно одколку во поновите CoD или батлфилд 3...

Не, бидејќи имам лап-топ ,јесте да е јак лап-топот ,но сепак е лап-топ ,а PC-to не ми ги подржува поновите CoD...

Не ми е јасно зошто во CoD4 убивањето на непријателите ,паѓањето нивно е многу пореално и поприродно одколку во поновите CoD или батлфилд 3...

за џабе не пишав погоре ист енџин..можеш таа да ја пуштиш можеш и овие.

Не ги сакам роботине едноставно многу глупо ми е. Ептен не личи на една код игра. Од игра во која дејствотото се одвива во минато време ја направија више sci-fi и infinity ward и treyarch. Забегаа начисто од MW3 па наваму, едино black ops кецот ми праеше кеиф ама гледам со новото продолжение ќе ја заебат и таа. Се прашувам кое ќе биде новото продолжение после ова. Ваљда дејството ќе го префрлат на некоја друга планета и ќе тепаме вонземјани или вонземјаните ќе ја нападнат земјата па ќе пукаме со ласери.:)

Иако е fan made очекувајте вакво во иднина.

Изгледа јас спаѓам во малцинството, затоа што сум колку-толку заинтересиран за играва.
Приказната во Black Ops можеби и наликуваше на една голема збрка ама барем дечките од Treyarch се потрудиле да ни дадат нешто поразлично од тоа што го имавме видено дотогаш од серијалот.
Fight Club + The Manchurian Candidate е поинтересна комбинација за приказна во игра одколку Michael Bay explosion fest-от што ни го дадоа Modern Warfare продолжетоците - "This airplane's going down, but I gotta protect the russian president! Oh crap! Now I'm on a snowmobile in the middle of an airport, guess I better kill these civilians! Better hold on to your mustache Price cause shit just got real! If you like how this sounds kids, then come on down to Facebook and maybe in the next game we'll blow up the town THAT YOU LIVE IN"!!!
Можеби и грешам и играва стварно ќе биде срање ама барем не се брзам да донесам било каков заклучок од само еден trailer.

синглеплеерот во последните 2 код не беше ништо пособно дури на моменти беше и досаден а за во блак опс 2 останува да видиме барем од ова досега што го видов делува дека можат да направт прилично добар синглеплеер.Ама сепак кај код серијалот мултиплеерот е тоа што е важно барем за мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom