Call of Duty 4: Modern Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Оди во ЛАН, ако си на Гарена, таму си имаш :)
A имаш и пиратски сервери, тие можеш да ги аднеш :)

Абе ги аднувам јас.Ама никаде ги нема нели треба да се појаве серверот шо сум го аднал.

Абе ги аднувам јас.Ама никаде ги нема нели треба да се појаве серверот шо сум го аднал.

Без да се мачиш, еве ти прост начин како да уживаш на интернет со било која кракувана верзија на COD:

www.xfire.com

Симни го програмчево, направи си акаунт, учитај ги серверите и барај најчесто локални, балкански и унгарски сервери. Нормално да не ти објаснувам дека ти треба со низок пинг.

ако играте на некој сервер
играјте

na

TheM00thefuckers server

nema chiteri tamu i adminite se 24/7 online

ако више играте пишете ми

мојот ник е Makedonac

Назгул господ здравје да ти даде WoW COD4 на нет.:vozbud:
Нема проблема мајсторе. Се што треба за серијалот COD прашувај слободно. Играм од самиот старт. Сум се сретнал скоро со сите можни проблеми. :helou:

Call of Duty - World at War (5)

Ако успее некој да ми најде решение на проблемов, алал да му е.

" Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable. "

Се утепав од барање по форуми, истиот проблем го имале многу луѓе и со четворката, неможам никако да најдам решение.

ПОМОШ !!!

Ако успее некој да ми најде решение на проблемов, алал да му е.

" Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable. "

Се утепав од барање по форуми, истиот проблем го имале многу луѓе и со четворката, неможам никако да најдам решение.

ПОМОШ !!!

Мајсторе стварно сакам да ти помогнам али прво кажи ми што ОС користиш. Исто знам дека е глупо прашање али за сваки случај кажи ми играва ти е оригинал или крак?

Под ХР проблемот не ниту со графичка каерта, ниту со DfX,
туку со инсталиран device што се става поради некоја глупост.
Не ме прашуј зашто туку фаќај се за работа:
1. во run искуцај regedit
2. со CTRL+F отвори FIND и искуцај Device Presence
3. треба да ти отвори од страна неколку ставки, а тебе ти требаат само три:
(Default)
Emulated
Vxd
WDM

4. Со десен клик на Emulated и под modifie стави вредност 0.
5. За Vxd и WDM напрај го истото али вредноста за нив е 1.
6. Пак оди со CTRL+F и искуцај Device Presence и пак повтори ги 3,4 и 5 чекорите.
Ова мора затоа што на повеќе места ги има.
7. Повторувај го чекорот 6 се додека не ти даде нема веќе такви референци.
8. Нормално удри еден рестарт, а само за проверка кога ќе рестарташ оди
во run и искуцај dxdiag. Сега веќе не треба да постои она глупо sound-2.

Со ова ја си го решив дома проблемот. Претпоставувам си ја симнал РЕЛОАДЕД каракуваната верзија.
Пиши дали ти успеало.

BTW малку си ја утнал и темава, имаш посебна тема за COD:WoW, али нема веза ваљда ти помогнав.

Здр дечки, абе зашо неможам да му напраам апдејт на панкбастеров на код4? Ја ја иам пиратската, али еден другар на нет ми го дае неговиот ЦД Key, и сеа можам да играм само на серверите без панкбастер. Пробав да го апдејтувам на www.evenbalance.com, али пак нишо ((

PBsetup.exe

Здр дечки, абе зашо неможам да му напраам апдејт на панкбастеров на код4? Ја ја иам пиратската, али еден другар на нет ми го дае неговиот ЦД Key, и сеа можам да играм само на серверите без панкбастер. Пробав да го апдејтувам на www.evenbalance.com, али пак нишо ((

Здраво Ficiani,

Оди на странава http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php и доле има линк за симнување на pbsetup.exe. Кога ќе го симнеш напрај add game и стави ја таа што сакаш. Направи update и оп решена работа.

Топ игрица.Ја свртев 2 пати во рок од 5 дена :vozbud:

а бе луѓе... симнав XFire инсталирав, се регистрирав ке кликнам на некој сервер да играм и пак ми мрчи м*да дека key code is in use(или како и да е)...па сега што мака му е???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom