Californication

У право си @wot , се сеќавам кога почнав да ја гледам серијава како се осеќав на секоја запалена цигара на Хенк. Ако серијава не те направи пушач, ондак никад нема да пропушиш. Ја пропшувив цигаре, и ги заебав, сеа може пак ќе ги почнам хахаха.:cool:

Уствари цела серија се базира на тоа како Хенк сака да се врати на Керен а тешко да се откаже од стилот на живеење за да се оствари тоа. Нека ја вртат, мене сите сезони ми се интересни и е баш chill серијава.

Сигурен сум дека Хенк ќе "легне" мајкава од син му :)

Нема да продолжам со 7ма сезона за да го зачувам и она малку добро мислење што ми остана за серијата.

Нема да продолжам со 7ма сезона за да го зачувам и она малку добро мислење што ми остана за серијата.

Oти? Последна сезона е, претепај ја. После фијаското со Атикус, мислам подоле неможат да паднат.
Впрочем, новиве епизоди се постабили и наликуваат ко на почетокот.
Ме интересира како ќе завршат. За 10тина епизоди, вреди.. :)

Мене баш супер ми се видоја 2ве епизоди.. за разлика од 6тата сезона која беше убер досадна...
браво за инстаграм шегите како ја изругаја младинава (y)

Доста беа 4-5 изгледани сезони. Веќе почна да станува досадно, се истата приказна. Стандард :sleep:

a so e fintava so Hank eve vejke 7ma sezona so red nosit edna ista majca nemozam da razberam ? :D

Не знам за вас, ама на третава епизода пукнав од смеење.
Добри се сезонава, дооообри.
@џимеј ако случајно не го видиш постов, да те предомислам некако да ја изгледаш сезонава, засега вреди, потсетуваат на старите епизоди.

Само што ја завршив последнава епизода, имаше јаки моменти.:pos: Charlie at his best.

Чарли и Марси се посебни, Марси ми е омилена. :D
Иначе супер е серијава, ептен е лабава. Јас почнав да ја гледам во јануари и можда дека брзо ги изгледав сезоните ниту една епизода не ми беше досадна. А и новава сезона е супер, има доста смешни моменти. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom