Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Санчо после корона кризата не постои, изгледа како просечен играч од втора лига, шо се дешава со играчот ?
Халанд и Ројс исто денес неприметливи.

Овој Дијаби покажува добри партии, ептен брз и непредвидлив играч (y)

Завршницата треба да си ја подобри, али се гледа напредок во него. Ги има тие "Робен" потези.

Зш бе вака се вреѓате ?
Језда и ние во темата за Ла Лига се контриме и си тераме сеир ама лични навреди е глупо.
Поготово за некој клуб, тие спијат на милиони ние тука очите да си ги вадиме е апсурд

Зш бе вака се вреѓате ?
Језда и ние во темата за Ла Лига се контриме и си тераме сеир ама лични навреди е глупо.
Поготово за некој клуб, тие спијат на милиони ние тука очите да си ги вадиме е апсурд
А мене ќе ми даеш инста? Hh

Иначе Диаби е добар играч али има една маана-црнец е, а со тоа автоматски е глуп и носи доста често грешни одлуки. Левер беа многу боље у прво, Дортмунд у второ до 75та и после умреа. Брандт и Санчо што утнаа на 1-1 :eek:

Ајде доста со навреди, глупо ми е да ставам опомени на луѓе што ги читам 100 години на форумов.

Иначе Диаби е добар играч али има една маана-црнец е, а со тоа автоматски е глуп и носи доста често грешни одлуки.
Астероид да не удри само две нешта ќе преживеат, лебарките и вие од ККК :D

Мораше Шалке да прими гол во 93 :( Ни бод не можат да освојат :(

Тухел дали е слободен, сакам да знам...
За еден iselenik ми е.

Чекај, дали тоа добро гледам?
Левандовски има 22 погодоци во оваа сезона до сега? :eek: :eek: :eek: :eek:

Па овој ќе стигне до Роналдо/Меси бројки ако проодлжи вака ко од шала, може уште од сега златна копачка да му се даде :eek:

Чекај, дали тоа добро гледам?
Левандовски има 22 погодоци во оваа сезона до сега? :eek: :eek: :eek: :eek:

Па овој ќе стигне до Роналдо/Меси бројки ако проодлжи вака ко од шала, може уште од сега златна копачка да му се даде :eek:

Планира да го бутне рекордот на Герд Милер од 40 гола :)

Санчо после корона кризата не постои, изгледа како просечен играч од втора лига, шо се дешава со играчот ?
Кога ќе му збрмчиме ние 120 милиончиња, има на млазен погон да тргне ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom