Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.532
- Поени од реакции
- 26.619
Кога ќе му збрмчиме ние 120 милиончиња, има на млазен погон да тргне![]()
Грилиш на Сити ќе го оставите значи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе му збрмчиме ние 120 милиончиња, има на млазен погон да тргне![]()
Вие како испрличивте, треба да му пуштите едеб милион на крај од сезона на тој шо не го пушти Санчо да оди во Јунајтед, во знак на благодарностКога ќе му збрмчиме ние 120 милиончиња, има на млазен погон да тргне![]()
И него ќе го земеме, он за малку полево ни еГрилиш на Сити ќе го оставите значи![]()
Ќе им збрмчиме 120 ама ако го пуштат и Халанд во пакет. Помина тој воз со 120 милиони, после оваа сезона 80 ако земат со панделка треба да го пуштат.Кога ќе му збрмчиме ние 120 милиончиња, има на млазен погон да тргне![]()
Тухел е слободен.
Мене не ми е јасно како не можат да ја средат одбраната која не е проблематична од сезонава, туку уназад неколку сезони. Не дека им беше претходно топ, али во последниве сезони допира дно. Катастрофа на прекини, катастрофа на полуконтри, контри. Во секој сегмент катастрофа. Го земаа Хумелс што потрошен играч, преспор. Загаду и поготово Аканџи, на ниво на тим од долен дел на табела. Од клуб кој уживав да го гледам секој викенд, сега дали 3 утакмици сум изгледал сезонава. Најмизерно воден клуб од овие што се борат за највисок пласман у топ лигиве. Наместо да земат да ангажираат асален тренер, кој ќе ангажира асални играчи, готови, а не таленти и деца од Реал на позајмици, ко фидер клуб да им се, се брукаат на секое поле и секоја година, наместо да се приближуваат до Баерн, они заостануваат се повеќе и повеќе. Али со трансфер политика и носење на играчи ко Делеини, Хазард, Брант, Хумелс, Шулц, зимање играчи на позаајмици од Реал, друго нешто освен ова не ни може да се очекува.
Ми се свиѓа менталитетов, ретко се гледа ова кај играчи реално