Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Голиште, страшна визија Кимих.
Дортмунд не е дораснат на Баерн, никогаш и не бил.

Голиште, страшна визија Кимих.
Дортмунд не е дораснат на Баерн, никогаш и не бил.
Го гледаш натпреварот ??? Еден куп шанси испромашија Дортмунд, немаат завршница денес, Халанд кога и да треба да шутира се сери не знам оти.

Го гледаш натпреварот ??? Еден куп шанси испромашија Дортмунд, немаат завршница денес, Халанд кога и да треба да шутира се сери не знам оти.
Може зошто не е притисокот ист кога играш против Баерн и против Падерборн :)

И кој имаше почисти шанси? Немале завршница Дортмунд, па то е разликата во квалитет, дефиниција е во фудбалов завршницата.

И кој имаше почисти шанси? Немале завршница Дортмунд, па то е разликата во квалитет, дефиниција е во фудбалов завршницата.
Коментарот ти беше дека не им биле дораснати, можеби имаат лош ден, не значи ако немаат денес завршница дека не им се дораснати :)
Првото полувреме беа подобри Дортмунд, ги торпедираа со шанси од сите страни, дури и финтици им продаваа, не дека Баерн немаа свои моменти.
Потоа следеше евроголот на Кимих, и тотално друг Дортмунд во второ.

Може зошто не е притисокот ист кога играш против Баерн и против Падерборн :)
Јас не знам клуб што купил играч од Дортмунд, а да не се зафркнал :D изгледа само овде функционираат, да ги пуштиш во друг клуб се губат, а за тоа колку се стаклени да не прам ни муабет. Ништо чудно и овај Халанд да пропадне како жетон ако се залета по Реали, Псж итн.
Автоматски споено мислење:

Коментарот ти беше дека не им биле дораснати, можеби имаат лош ден, не значи ако немаат денес завршница дека не им се дораснати :)
Првото полувреме беа подобри Дортмунд, ги торпедираа со шанси од сите страни, дури и финтици им продаваа, не дека Баерн немаа свои моменти.
Потоа следеше евроголот на Кимих, и тотално друг Дортмунд во второ.
Да, секогаш тие имаат лош ден со Баерн и било кој друг појак тим :)
Не беа подобри ни во прво, немој мене тие муабети аман :icon_mrgr:

без публика како изгледа аматерски натпреваров мислиш 4 лига се игра у МКД

Санчо изгледа повеќе време поминувал во Мекдоналдс одколку во теретана. :D
Со кој памет го извади Брандт за да го стави овој во игра, освен ако не се работи за некоја повреда.
Дахуд ако е играч јас сум лепа брена, Хазард исто мизерен денес, Халанд такоџе,катастрофално издание од Дортмунд во второ полувреме.
Вердер повеќе отпор ќе им пружеше денеска :)

Штета,после првите 30 минути мислев дека ќе гледаме многу добар фудбал, заслужено победи Баерн.

Али мора да се напомене дека чист пенал на Дортмунд не им свирнаа у второ и не ми е јасно зошто ВАР не реагираше...

Дискутирано е и претходно, ако играчот паѓа на тревата и нема намера да игра со рака не е пенал, мислам затоа, на неколку наврати не е свирен ваков пенал.
Додуша кога го гледам видеото, Боатенг игра намерно со лактот, не знам стварно, требаше да оди судијата и да гледа ВАР

Kakva samo partija na Baern. Presing do kraj. Nema labavo. Koga kje se vrati i Tiago, strasna sredina kje imaat so Kimix i Goretcka.

Za mene prvi favoriti za LS se koga kje se vratat vo avgust.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom