Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Па кога ќе размислиш дека Луис Енрике им беше опција тогаш Јуп им доаѓа ко јаготка на шлагот, ко Мурињо и Пеп у едно. Имав јас високо мислење за Енрике после онаа сезона кога ишљакаа се живо ама се покажа дека не е ништо посебно ко тренер, едноставно имаше прејака екипа во Барса и тоа е тоа.

Боље им е Јуп сеа за сеа до крај на сезона, го знаат играчите и ќе го слушаат. Вакво нешто им треба после млитавиот период со Карло а не некоја нова експертиза како Тухел.

Летоска по Нагелсман или Клоп и тоа е тоа.

Никој не спомна бе за уше една сезона..оти така?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јуп 4 години е во аут и има 72 години. Тимот е небалансиран. Следна сезона со Нагелсман тотален новац ќе земат кои 4 партии во Европа изгуби. Тухел према овие ми изгледа како разумна опција но со него Ули не ќе може да му се меша, затоа динусаурусов иде.

Јуп 4 години е во аут и има 72 години. Тимот е небалансиран. Следна сезона со Нагелсман тотален новац ќе земат кои 4 партии во Европа изгуби. Тухел према овие ми изгледа како разумна опција но со него Ули не ќе може да му се меша, затоа динусаурусов иде.
Супер анализа, кратка, јасна и со прецизни реченици. Поготово третата.
Сфе ќе ти ебам, разбра? Остај го Клоп у енглеска, јебе не вади.

УНС не разбра приќе мој. Капацитетот му е програмиран само на да или не. И тоа едвај.

Последно уредено:
Анџелоти изгледа слабо тренирал Јуп кажа дека прва цел му е формата да ја подобри и штимунгот да го крене, односно да го стабилизира тимот. Секако дека Баерн со индивидуалната класа пак ќе влезе во форма и во лигата сепак се прв фаворит за титулата. Али во ЛШ ќе биде доста тешко да стигнат подалеку.

Анџелоти изгледа слабо тренирал Јуп кажа дека прва цел му е формата да ја подобри и штимунгот да го крене, односно да го стабилизира тимот. Секако дека Баерн со индивидуалната класа пак ќе влезе во форма и во лигата сепак се прв фаворит за титулата. Али во ЛШ ќе биде доста тешко да стигнат подалеку.
Видов изјава од Робен, може е тролфудбал, не викам не, не ја проверив, имаше изјавено дека син му што бил во U12 имал понапорен тренинг отколку Баерн под Анчелоти.

Видов изјава од Робен, може е тролфудбал, не викам не, не ја проверив, имаше изјавено дека син му што бил во U12 имал понапорен тренинг отколку Баерн под Анчелоти.
Tocno e i duri im zabranuval i kaznuval igraci koi plus trenirale. Demek da se namalele povredite. Toa e porazitelno za igrac kako Robben koj cel zivot imal naporen trening od koj profitiral.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Игорче како тренингот во Дортмунд? Изгледа не тренирале и они последнава недела :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom