Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Руди и Сулe hhhhhh.
И шо сеа не вредат играчите....пораз еден и изгубена титула во бундес хааааааааааахахах дегенче си право...а и сите вие сега шо како вируси ке коментирате тука после еден пораз...не дај боже два или три дома ке ми дојдете хахахахахахха

хахахахахахахахахахаха
И шо сеа не вредат играчите....пораз еден и изгубена титула во бундес хааааааааааахахах дегенче си право...а и сите вие сега шо како вируси ке коментирате тука после еден пораз...не дај боже два или три дома ке ми дојдете хахахахахахха

Ќе ти дојме со музика

Бетер и од Стелт имало, злато е прикриениот за овој

Дојди да те видам......ке пееме заедно за поразот од Хофенхајм ке организираме и слободна тура пијачки до сабајле
Зш менвиш мислење? :(

dobro be ti?

Колку имаше пенал за Дортмунд а судиите и на ВАР се направија слепи.

Баерн јаки ;)

2 penali za Dortmund ne dadeni i eden gol unisten. Pak trebase fa tepa nema opravduvanje ama da se znae.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

12-year-old Youssoufa Moukoko so far this season:
BVB U17s: 5 games & 13 goals
Germany U16s: 2 games & 2 goals

DJsf8vOW0AEqB9y.jpg

According to @BILD, Youssoufa is 12, his girlfriend 18, his father 66 & his mother 28
DJseh-SXUAYYsb0.jpg:large

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom