Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Види ги Хамбургер, срам за фудбалот. :facepalm: Лани пркнаа малце а годинава пак на старото си се враќаат, дно од екипа, дај боже да испаднат. Исто и Вердер со нив нек си ебат све што си имаат.

Се надевам Хофенхајм ќе изборат ЛШ пласман со 29 годишниот тренер. (y)

Ја мислам па од кога дојде новиов тренер на Хофенхајм нема утакмица на која немаат дадено гол, екстра тимче имаат и супер играат. Леверкузен конечно победи. Незнам што е проблемот со нив ги пратам екстра играат, а резулати никакви, на све тоа и еден куп пореди.:boksix: Иначе Јулиан Бранд играчиште ќе биде, како ги шина од дриблање овие од Волфсбург.:drk:

Во бундес лига покрај за Дортмунд што навивам, Хамбургер ми е исто така еден од тимовите кои ми се омилени, но стварно редно е да испаднат после спасување кожа во последни моменти неколку сезони наназад.
Нагелсман е тренериште, сега баш и да биде Хофенхајм меѓу први 4 не е баш едноставно, но лига на Европа е реалност.

Легенда како човек и како фудбалер. Некој ќе го памтат како човекот кој постови рекорд на СП ама ја ќе го памтам како најголем фер-плеј играч на сите времиња. Пример за сите дајвери, глумци и плачковци како се игра фудбал на чист начин.

Единствен играч од кого имам оргинален дрес и најверојатно и само тој ќе биде, освен ако не најдам оргинал од Гигс и Сколс.

Добар играч беше Клосе бе,типичен олд скул Германски напаѓач што специјалност му беше играта со глава како и добар и прецизен шут..снаодлив во секоја ситуација и секогаш вадеше максимум од себе..Во Лацио на стари години се разигра батето и даваше голој посебно против Интер се сеќавам Ранокија и Хуан кичмите си ги имаат барано.

Многу чист и дисциплиниран играч каков што секој тренер би посакал.

Inspector Gadget so 4 golovi

14781210053100.jpg

I pokraj pobedata sudenjeto bese katastrofalno. Sudijata si svirese po zelba. Stvarno ligata ima mnogu losi sudii, ne znam sto im se desi. Edno vreme bea vrvni ama sega retko koj ima evropsko nivo.

Инголштад и Хамбургер не дно дна, испод дното се. На резултат 0-0 Инголштад две 100% шанси утињаат, влага Бобадиља и за 5 минути им дава два гола. Веројатно екипата која ќе игра бараж треба да се бара меѓу Драмштад и Фрајбург. Затоа пак за местата кои водат во Европа ќе биде покољ, нарочито за ЛШ.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom