Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зошто си волку сигурен во ова. Да не го принудија Абрамович да продава, Тухел сеуште ќе беше тренер на Челзи, однесувањето му е максимално професионално, голем господин и страшен тренер е, во Челзи не покажа апсолутно од тоа што се збореше за него дека е безобразен, арогантен, лесно се кара и не знам што, дури и да имало, мислам дека во тој аспект е созреан и професионален до максимум.Тухел макс 2 години ќе остане па ќе се покара со сите и ќе го бркаат.
Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk
Toa sto Inzaghi ili drugiot Taljan bile prva opcija e glupost.
ne funkcionira fudbalot bas taka, edno e da vodis tim koj nema golemi ambicii, drugo e da vodis tim koj postojano mora da gi meli protivnicite. freiburg ima odlicni rezultati koga ke se zemat vo predvid igracite koi gi imaat, ama fudbalot koj go igraat odnosno stilot na trenerot ne e bas nekoj koj bi bil kompatibilen za bayern.Тренерот на Фрајбург со оглед на можностите што ги има е врв. Да беше слободен пола лига ќе го бараше.
Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk
Нема проблем. Кој е параметарот што го прави еден од најдобрите во свет?spored mene deteto e veke megu najdobrite fudbaleri na svetot
Нема проблем. Кој е параметарот што го прави еден од најдобрите во свет?
kvalitetot na nastapite koj postojano go ima. i ne zboram za toa sto statisticki e veke eden od najdobrite igraci na svetot. igra najcesto kako ofanziven vezen so uloga na kreator, a vo bundesliga sepak na 24 natprevari ima 11 gola i 9 asistencii i toa sve od igra, nitu shutira penali nitu izveduva prekini. na strana toa retko igra celi natprevari bidejki bayern go stedi zaradi mladosta i deka se uste fizicki ne e mnogu cvrst, ne sakaat da go izgorat kako sto se sluci na primer so pedri kaj barca i spanskata reprezentacija, minutazata na musiala ja doziraat.Нема проблем. Кој е параметарот што го прави еден од најдобрите во свет?
svetsko prvenstvo e za mali deca, pogolemiot del od natprevarite e na level od prosecen top 5 liga natprevar. prvenstvata gi pratam samo zaradi konceptot, natprevaruvanje megu drzavi, cisto po kvalitet nisto posebno ne nosi so isklucok na mal broj na natprevari. ako ti rejtuvas igrac po nastap na SP togas toa pokazuva kolku se razbiras od fudbal.Имаше најмногу дриблинзи на светското, против Костарика.
Готово, или е еден од најдобрите или потценет, никако трето.
Се океј, ама мислам дека малце рано му е и на Халанд да влезе во ова друштво.Другар, те сфаќам што сакаш да кажеш ама не си во право. Потенцијал е, ама меѓу најдобрите во светот се уште не е, а не викам дека нема да биде. Ниту го однел Баерн до титула, ниту носел на грб тим или репрезентација до сега. Полека малце, имаш играчи ко Модриќ, Де Брујне, Халанд, Кејн, Салах, Меси, Роналдо, Мбапе итн, Мусиала јас некако моментално не го гледам меѓу нив. Во иднина можеби, млад е, талентиран, на него е да докаже дека е за таму.
na drug nacin go gledam fudbalot. sto ima vrska kolku tituli osvoil ili dali nekoj tim nosel na grb? fudbalot e timski sport, stavi gi messi ili modric kaj bochum i nema ni liga sampioni da vidat, mozda ni liga evropa. titulite ne se pokazatel za individualen kvalitet. ibrahimovic nema mnogu tituli, sepak e eden od najdobrite fudbaleri od poslednite 20 godini.Другар, те сфаќам што сакаш да кажеш ама не си во право. Потенцијал е, ама меѓу најдобрите во светот се уште не е, а не викам дека нема да биде. Ниту го однел Баерн до титула, ниту носел на грб тим или репрезентација до сега. Полека малце, имаш играчи ко Модриќ, Де Брујне, Халанд, Кејн, Салах, Меси, Роналдо, Мбапе итн, Мусиала јас некако моментално не го гледам меѓу нив. Во иднина можеби, млад е, талентиран, на него е да докаже дека е за таму.
Знаеш дека овој муабет е правен за Санчо, Шурле, Вернер, и да не набројувам натака? Да не се сфатиме погрешно, и мене ми е Белингам екстра играч, а и Мусиала, ама стварно не сфаќам од каде ги влечеш заклучоците дека Мусиала моментално е меѓу тие погоре јас што ги набројав... Ако според тебе е талентиран и јак играч тоа не значи дека е точно во моментов, џабе ми пишуваш толкави постови кога ги гледам секое коло и знам како стојат работите.btw istoto bi go rekol i za jude bellingham, tipot za mene uste od lani e svetska klasa, nema potreba da se dokazuva na drugo mesto koga negovite igri kazuvaat sve. pred SP koga imav muabet so anglicanec on vrtese muabet "abe dortmund i bundes e, ne moze da e tolku dobar". tek koga pocna da igra za angliskata reprezentacija i primite deka drugite nivni vezni ne se podobri go smeni mislenjeto. no ubavo da bi go pratel igracot nemase da mu bide potrebno da go vidi kako igra za anglija za da sfati deka veke e megu najdobrite vezni na svetot.