Bundesliga 2011/2012

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Bayern Munich

Гласови: 47 48,0%
  • Borussia Dortmund

Гласови: 38 38,8%
  • Bayer Leverkusen

Гласови: 0 0,0%
  • Schalke 04

Гласови: 6 6,1%
  • Werder Bremen

Гласови: 3 3,1%
  • HSV

Гласови: 1 1,0%
  • VFB Stuttgard

Гласови: 2 2,0%
  • VLF Wolfsburg

Гласови: 1 1,0%

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ретко гледам Бундес лига,ама оваа денес како ја погодив у пм :cool::cool:
Секоја чест и за 2та тима,екстра акции и голови паднаа..

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.688
Поени од реакции
22.543
аууу каква утакмица, жими се не жалам за оставените бодови но ова денес беше стварно фудбал за душа. Секоја чест за двата тимови.

G

_Ghost_

Гостин
аууу каква утакмица, жими се не жалам за оставените бодови но ова денес беше стварно фудбал за душа. Секоја чест за двата тимови.
И јас исто :icon_lol:
Туку ајде денес да се разбие малерот во Нирнберг и да се доближиме на -3, и да облекувам куси ракави :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
8.203
Леверкузен, проклетници проклети. Од кога го победија Барен не знаат што е нерешено а да не правиме муабет за победа!!! Денес ми скратија 300 евра добивка, аир да не видат никогаш во животот!!!:гомце:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.688
Поени од реакции
22.543
Леверкузен, проклетници проклети. Од кога го победија Барен не знаат што е нерешено а да не правиме муабет за победа!!! Денес ми скратија 300 евра добивка, аир да не видат никогаш во животот!!!:гомце:
Селекторот до крајот на годината ќе си оди секако, така читав. Не е до него но лангачи се играчине...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Гладбах се во слободен пад мислам сега, нема шанси Дортмунд од нив да изгуби бодови. Шалке е друга приказна.

Како и да е, сега најважна е психата веќе. Со добар резултат во Дортмунд (мислам и нерешено не е страшно) и тоа како ќе остане се отворено до последно коло...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.688
Поени од реакции
22.543
Ја убо ви викам дека со Баерн е клучна и дека со Шалке и Гладбах нема да остави бодови Дортмунд.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.435
Поени од реакции
26.443
Robin Dutt dobi otkaz, a do krajot na sezonata timot ke go vodi Sami Hyypia, znaev deka toj trener nema da uspee vo Leverkusen no i da bidam realen mnogu igraci bea i se povredeni taka da nemase mn izbor, sepak i da bea site fit vo tekot na celata sezona moe mislenje e deka pak nemase da uspee, ti da go cuvas eden strasen igrac kako Derdiyok na klupa, go pustase cat pat kako dzoker i postignuvase golovi. Poglednete go negoviot gol samo protiv Wolfsburg i se ke vi stane jasno.

Kajgana Shop

На врв Bottom