G
_Ghost_
Гостин
Јас гласав прилепчанецу...да не имаш нешто против?![]()
Не бе, битолчанецу, таман си е, само што немаат шанси за титула со оној тим.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас гласав прилепчанецу...да не имаш нешто против?![]()
Не бе, битолчанецу, таман си е, само што немаат шанси за титула со оној тим.![]()
Ќе пренесуваат сезонава на Еуроспорт германско ?
dali nekoj od nasite mediumi ke gi prenesuva natprevarite od bundesligata
Според мене Дортмунд се многу посилни од лани, иако Сахин си замина. Илкај Гундоган е многу јак играч, а тука е и капитенот Кел. Од повреда исто се враќа и Мохамед Зидан, одличен играч кој долго време и беше најдобар у Дортмунд. Tука е и Перишиќ, ќе видиме како ќе се снајде. Средниот ред им е многу јак. Се се тоа млади играчи, најмладиот тим што некогаш го имам видено. Секако дека се први фаворити за титулата.иако повекето го форсирате баерн затоа што е најбогатиот тим и има најмногу навивачи кај нас за разлика од другите тимови во бундеслигата, сепак дортмунд според играта прошлата сезона и сега во предсезоната покажува дека ке биде најголем фаворит и според мене ке ја одбрани титулата. одсуството на сахин воопсто не се осеќа поради доведувањето на гундоган и вракањето на кел од повредата, а и персич мислам дека ке биде одлично засилување во и така многу конкурентниот среден ред во тимот.