- Член од
- 3 април 2025
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 1
Дa li je neko ko je xx.09.2023 presao u konacni, i koji vam je trenutni status
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam 25.09.2023Ja sam bio 17.10.2023 na intervju
Idem na narodnost
Pise mi da je fajl u obaveznom postupku kordinacije jos koliko se ceka?
Јedino po forumima, juce je neko presao iz obaveznog u finale 3xxx/2023Брате, где ћемо слати док не стигну?
2***/2023 intervju November skopje 2022sho broj si ? koja godina ?
Dokumentite se 100% verni. Koj e problemot ne znam. Mozda sto imam Mkd passport. Dali da gi dadam na sud u BG ili pak pak da apliciram na novo?? JbgНе им биле верни документите за твојот предок бугарин.
po site nasoki daeni do sega vo forumo mislam deka nemas pravo na zalba, a za na sud nemam procitano tuka nekoj so takvo iskustvo da imal.sho dokumenti imas ? pisi tochno mozi ke daj nekoj mislenje tuka ... sekako ne gubish nishto.pozzz2***/2023 intervju November skopje 2022
Автоматски споено мислење:
Dokumentite se 100% verni. Koj e problemot ne znam. Mozda sto imam Mkd passport. Dali da gi dadam na sud u BG ili pak pak da apliciram na novo?? Jbg
ne znam, vo bukvalen prevod sto ti e napisano znaci deka nema kategoricni podatoci za pripadnosta na predokot bugarin. Od 2021 navamu se strogi, mozebi i na intervju si se pokazal loso ili pak zaradi nepoklopuvanje na nekoi podatoci, pa spored sve odlucile deka ne ti e veren slucajotpo site nasoki daeni do sega vo forumo mislam deka nemas pravo na zalba, a za na sud nemam procitano tuka nekoj so takvo iskustvo da imal.sho dokumenti imas ? pisi tochno mozi ke daj nekoj mislenje tuka ... sekako ne gubish nishto.pozzz
Gluposti. Imam 100% proishod ama izgleda ovie se pretvorile u novi nacisti koga se odnesuva za onie so mkd pasos. Djabe mi otidoa 1200evra. Ama uste dve godini pa slovenecko postojano zivealiste ke mi stigne a i ovde kako mehanicar me plakaat 1900evra za 5 dena rabota ne mi e loso..bolje nego 600e u skopje..ne znam, vo bukvalen prevod sto ti e napisano znaci deka nema kategoricni podatoci za pripadnosta na predokot bugarin. Od 2021 navamu se strogi, mozebi i na intervju si se pokazal loso ili pak zaradi nepoklopuvanje na nekoi podatoci, pa spored sve odlucile deka ne ti e veren slucajot
Momentalno od Juni polozitelno seuste cekame ... taka da povekje od 3 meseci valjdaМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште. Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија.
Колку време се чека?