Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Izgubio sam broj artikla i sve što ide uz njega (ID i PIN za praćenje artikla)... Moje pitanje je:
Da li je iko imao ovakvu situaciju? Šta da radim? Da li Ministarstvo pravde hoce ponovo da izda u prizemlje? Kako da znam da sam dobio rješenje?

Već sam pisao o ovome, ali nisam dobio odgovor... da li neko zna?

Последно уредено:
Zdravo,

Ako moze nekoj da mi pise vo poraka za promena na mk dozvola vo bg dozvola (koi dokumenti se potrebni, kade da podnesam i dali ima moznost vo ambasad vo sk da zavrsam).

Odnapred blagodaram.

Pozz

. Пишува “светот по гражданство не е уважил молбата. Не са налице категорични данни за наличието на на взходаашц блгарин” што значи тоа?? Ај некој ако знае или адвокат ште му дадам пари за совет ако има..

. Пишува “светот по гражданство не е уважил молбата. Не са налице категорични данни за наличието на на взходаашц блгарин” што значи тоа?? Ај некој ако знае или адвокат ште му дадам пари за совет ако има..
sho broj si ? koja godina ?

Не им биле верни документите за твојот предок бугарин.

Back
На врв Bottom