Море комшии шо се прајте пријатели абе јас како шо знам како шо ми кажвала бабами Македонијабила поделена на Италијански, Германски и Бугарски дел, и знајте кој од нив трите бил најгнасен за нас Македонците, мислам дека сите ке се сложите Бугарскиот се разбира. Моите бегале од Бугарите оти тие најмногу малтретирале и колеле и беселе Македонци.
Па шо туку се прајте ова она, ослободители, сте ни помагале, шо знам ти шо уште не. Бугарчиња не заборавајте дека ние си ја сакаме историјата а во целата наша историја вие сте пробвале да не малтретирате колку што сте можеле. Јас мислам дека не само шо не треба да ви ги почитуваме мртвите (кои лежат таму баш заради нашите партизани) туку вреди и сите еднаш годишно да поминиме и да се измочаме на секој бугарски гроб во Македонија а исто така и сите шо се зачленети на овај форум со потекло бугарско да се означат со некаков понижен знак.
Јас од никогаш сум ве нејкел и никогаш нема ни да ве сакам независно со што ке ни помогните историјата не можите да ја смените. За мене секогаш ке бидите ѓупци, клошари и неписмени луѓе. Заради пуштањто на ваѓите програми во МК многу од жените ни се испорасипаа. Од вас ништо не можи паметно да се научи. Само педеризам, куветана, наркоманија и .....
МОРЕ ОБРАТНИИИИИИИИИИИИИ ОЈТЕ КАЖВАЈТЕ МУ НА НЕКОЈ ШО НЕ ВЕ ПОЗНАВА.:pop:
ЦЦЦ! Што пис јазик. Така ли те учеа во школо? Што прво да одговорам: на пис јазикот или на пис содржината. Многу баби има во Македонија. Мојата баба ми кажувала други прикаски. Тоа за бесење, колење и убивање претера.Па, повеќе луѓе биле убиени и малтретирани од нашите Македонци-комунисти по војната отколку од Бугарите. А, тоа дека бугарите биле, како кажа “ ѓупци, клошари и неписмени луѓе“ не се сложувам. Никако. Ајде, објасни ми зошто тогаш илјадници наши млади Македонци одат на студии во Бугарија? Кога Бугарите биле неписмени! Потоа, Бугарија е членка на НАТО и ЕУ, каде ние од петни жили сакаме да станеме членка. Од се најточно ти е никот. Абе...си го погодил, од прва.:helou: