Бугарија ќе трупа војска кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Neka e zdrav i zhiv Baj Tosho,tie sliki se od vremeto na komunizmot i toa e se Ruska mashinerija,shto imate vie od oruzje?Nie go imame Tetovskoto gravche,koga ke prdneme vie ke se razbegate a ne da gi izvadime nashite raketi Makedonija-Pirinska Makedonija,Makedonija Egejska Makedonija i Makedonija Vardarska Makedonija!

Neka e zdrav i zhiv Baj Tosho,tie sliki se od vremeto na komunizmot i toa e se Ruska mashinerija,shto imate vie od oruzje?Nie go imame Tetovskoto gravche,koga ke prdneme vie ke se razbegate a ne da gi izvadime nashite raketi Makedonija-Pirinska Makedonija,Makedonija Egejska Makedonija i Makedonija Vardarska Makedonija!
Да да е здрав и жив,ама умре.Като ме прашаш за заводи,ке спомена дека наjголемите военни заводи на балканот са во БГ.
Па за вашите ракети знаеме имате и МК-Луната!
Бог да чува от такви като тебе.

Да да е здрав и жив,ама умре.Като ме прашаш за заводи,ке спомена дека наjголемите военни заводи на балканот са во БГ.
Па за вашите ракети знаеме имате и МК-Луната!
Бог да чува от такви като тебе.
HaHaHa,da ti kazham neshto tipche: Taa tvoja Bugarija ja imam proshetano nasekade pa nemam videno neshto posebno,ne oti ima i kaj nas neshto ama vie ste epten GOLA VODA!!! Nashata vojska se dokazha 2001 protiv Balistichkite vostanici,dedo mi kazhuvashe za vashte vojnici vo Vtorata Svetska Vojna,toj bil Bugraski vojnik zemen na sila pa potoa izbegal,spomen od toa e samo baba mi rodena vo Sofija kaj shto e rodena i majka mi ama site moi rodnini shto gi znam iako se Bugari nikogash ne bile takvi kako nekolkumina od vas shto dremete po cel den na forumot kako da nemate internet kaj vas ili ´mozhebi nemate forumdzii koi bi zapochnale nekoja seriozna tema? Kaj nas sekoj ima pravo na glas i mozhe da se deklarira kako sho saka a samo kaj vas site se Bugari,drug i da nema...Da zhivee Bugarskata demokratija...

Бугариа е во НАТО-има бугарска воjска во Ирак,Афганистан.......со коj ке се тепа во Македониjа ? И за какво ? Можно е дека во баталот за Арачиново-да е имало во бугарските тенковите и бугарски солдори-албанците писаа за ова....
Овоj факт за сега- го е писал некоj дека е бил много зафатен :drk:

Бугариа е во НАТО-има бугарска воjска во Ирак,Афганистан.......со коj ке се тепа во Македониjа ? И за какво ? Можно е дека во баталот за Арачиново-да е имало во бугарските тенковите и бугарски солдори-албанците писаа за ова....
Овоj факт за сега- го е писал некоj дека е бил много зафатен :drk:
Umirate za Makedonija,ako treba i ke ni go ispushite samo da se pretvorite vo Makedonci :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Керко, Славе1 си е македонец од Пиринско,ова не е можно да се delete

pic.php

1348021gs4.jpg

pic.php

gowind200.jpg

Mig-29.bmp

P1000863.jpg

P1000837.jpg

1287836.jpg

C-17_GlobeMasterIII_csg_06_0117.jpg

Една от задачите на б'лгарската армиjа скоро ште б'де да чува Македониjа като земjа-членка на НАТО. Един ден ште б'дем с'јузници.

Една от задачите на б'лгарската армиjа скоро ште б'де да чува Македониjа като земjа-членка на НАТО. Един ден ште б'дем с'јузници.

Бугарија да ја чува Македонија???? Од кого бе суртук? Си имаме ние договор со Америка и со Израел бујрум нападнете........

Ubavi vie slikickive gore......ama so e poentava so cisternata?Da ne imaat nabaveno samoubici od irak????

Бугарија да ја чува Македонија???? Од кого бе суртук? Си имаме ние договор со Америка и со Израел бујрум нападнете........

Договор со САД има. Ама дека са американските тенкове и авиони ловци? Дека са американските трупи? Дека са базите им? Отговор'т е: во Бугарија - един от стратегическите партнери на САД в регионот. Нели америте са планирали Бугарија да осигурjава функиите по Air Policing над Македониjа.
А со Израел немате ништо. А ако чакате Израел да доjде да ви брани - много сте го зак'сали значи!

Неidrich, ова са нови камиони по договорот со Daimler Benz /гледам дека AtoM-AnT се интересува от камиони:wink:/. Една воjска треба да има и добра логистика - не всичко е авиони и тенкови. Во момента сите автомобили се заменуват со Merzedes - камиони, автомобили, автобуси, амбулатории, автомобили 4х4 и т.н.

Vtoro prodolzhenie na jachinata na Bugarskata Armija!

Vo nekolku sliki da ja vidime jachinata na Bugarskata Armija!

Леле човече солзи ми потекоа од смеење.....:pos2::pos2::pos2:

BTW едно прашање до Админите и Модераторите:
Дозволено е на форумов да се зачленуваат луѓе што не се од Македонија и да пишуваат на јазик што не е Македонски???Благодарам и чекам одговор ако не ви е многу тешко.:uvo::uvo:

Не е дозволено (за јазикот). Ги толерираме понекогаш, но кога забегуваат добиваат бан. Инаку доаѓаат со по сто ника.

Бреj голем специалист си бре. Aj докажи, дека се од времето на Баj Тошо. Штото jас мога одма да ти докажа дека се нови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom