LordDragonII
Dr.Strangelove
Каракачанов ако се замозапали ќе биде како светилникот од Фарос (има голема димбова и дибечка глава).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toтални Будали се хистерично лудило ме потсетуваат на грците или србите во почетокот на 90-тите...Пофин и толерантен народ од Македонците нема затоа секој ги заебава како сака.
А ако излезе некој Бугар да протестира наместо да палиме ние ќе изебеме неколку Бугарки и се ќе биде решено :pos2:Каj вас ке биде по-друго - един ден ке излезе некоj албанец и ке каже дека не може да има новини на македонски по ТВ ..... и ке запали 2-3 македонци пред парламентот.
Да отвориме типување ...
...колку бугари ќе се самозапалат откако ќе мораат да го регистрираат ОМО Илинден:pos2:
Се надевам прв ќе биде Каракурочанов..:helou:
Тие го слават Генерал Луков (1943) кој бил генерал кој се борел од стараната на Нацистичка Германија бил изразит анти-семитист и се залагал за носење на Бугарските евреи во Треблинка и Аушвиц. Формирал бугарско Фашистичко движење...Сега се залагаат оние во мантилите за негова рехабилитација.Лелеле мајмуниве колку ми личат на Хитлеровите војници од 2 светска војна. На вас не ви личат?:pos2::pos2::pop::pop: Па добро и јас не знам што се чудам кога "генералот" бил подржуваш на Хитлер и бил Нацист.
Тие го слават Генерал Луков (1943) кој бил генерал кој се борел од стараната на Нацистичка Германија бил изразит анти-семитист и се залагал за носење на Бугарските евреи во Треблинка и Аушвиц. Формирал бугарско Фашистичко движење...Сега се залагаат оние во мантилите за негова рехабилитација.
Во превод се работи за Бугарско Неофашистичко Движење.
Кажете ми кога един македонец ке штити така македонштината