Бугар се самозапали поради тоа што започна програма на турски на националната ТВ

Каракачанов ако се замозапали ќе биде како светилникот од Фарос (има голема димбова и дибечка глава).

Toтални Будали се хистерично лудило ме потсетуваат на грците или србите во почетокот на 90-тите...:toe: Пофин и толерантен народ од Македонците нема затоа секој ги заебава како сака.

Srbite ushte se takvi

Дали има љубопитни да им пуштaм нешто од темната страна на политичкиот спектар во Бугарија? Ова е националистичка панихида по повод годишнината од смртта на генерал Христо Луков.

eqddk.jpg

vypcea.jpg

2j0gzrr.jpg

20u4o7m.jpg

xf0vbq.jpg

zoe48.jpg

rj2usz.jpg

s5yffd.jpg

amxzyf.jpg

Каj вас ке биде по-друго - един ден ке излезе некоj албанец и ке каже дека не може да има новини на македонски по ТВ ..... и ке запали 2-3 македонци пред парламентот.
А ако излезе некој Бугар да протестира наместо да палиме ние ќе изебеме неколку Бугарки и се ќе биде решено :pos2:

Името на партијата е најбоље незнам дали праводот е погрешен па звучи Геј забава или само партијата им е противуставна. Party of Bulgarian Men = Журка за Бугарски Мажи :pos2:

Да отвориме типување ...
...колку бугари ќе се самозапалат откако ќе мораат да го регистрираат ОМО Илинден:pos2:

Се надевам прв ќе биде Каракурочанов..:helou:

Да отвориме типување ...
...колку бугари ќе се самозапалат откако ќе мораат да го регистрираат ОМО Илинден:pos2:

Се надевам прв ќе биде Каракурочанов..:helou:

Аххххх сигурно бројот ќе биде мал во Бугарија најмалу има Бугари. Нашите, Турците, Ромите (или Цигани како што си се викаат самите), Власите и другите малцинства ја прават Бугарија, Бугарите се многу малку на број :toe: ама затоа ем малку ги има ем се неписмени и заебани :toe:
Инаку во секој случај ќе има што ќе паднат болни ахахаха

Лелеле мајмуниве колку ми личат на Хитлеровите војници од 2 светска војна. На вас не ви личат? :toe::pos2::pos2::pop::pop: Па добро и јас не знам што се чудам кога "генералот" бил подржуваш на Хитлер и бил Нацист.

s5yffd.jpg

МОРОНИ ВО МАНТИЛИ....:pos2:

Добро бе мајку му, зар ставрно имате толку ретардирана младина ден денс да маршира во капути попат гестапо по улиците???

Oва е жално бе!

Лелеле мајмуниве колку ми личат на Хитлеровите војници од 2 светска војна. На вас не ви личат? :toe::pos2::pos2::pop::pop: Па добро и јас не знам што се чудам кога "генералот" бил подржуваш на Хитлер и бил Нацист.
Тие го слават Генерал Луков (1943) кој бил генерал кој се борел од стараната на Нацистичка Германија бил изразит анти-семитист и се залагал за носење на Бугарските евреи во Треблинка и Аушвиц. Формирал бугарско Фашистичко движење...Сега се залагаат оние во мантилите за негова рехабилитација.
Во превод се работи за Бугарско Неофашистичко Движење.

Тие го слават Генерал Луков (1943) кој бил генерал кој се борел од стараната на Нацистичка Германија бил изразит анти-семитист и се залагал за носење на Бугарските евреи во Треблинка и Аушвиц. Формирал бугарско Фашистичко движење...Сега се залагаат оние во мантилите за негова рехабилитација.
Во превод се работи за Бугарско Неофашистичко Движење.

Абе го знам што лајно е, сум учел за него по историја. Уствари не сум учел туку го имам сретнато во една лекција од учебникот па се заинтересирав и викам чекај да видам кој би лепотанов. И оп кога гледам Хитлерова играчка.:toe::pos2::kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom