БРУТАЛЕН ХОРОСКОП!

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Овен (21.03 - 19.04)
Вие сте тип кој што ги презира повеќето луѓе. Брзоплети сте, нестрпливи и не поднесувате совети. Поточно, откако некој ке се советува вие пак си продолжувате по свое.Кога паѓате во депресија, само наоружана стража ве дели од самоубиство.
Дефинитвно Ова Сум јас !

Бик (20.4 - 20.5)
Мислите дека сте практични и одлучни. Манијачки сте упорни и понекогаш знаете многу да работите. Повеќето ве кажуваат како тврдоглави и насилни. Вие сте комунист.
.

Море све си е убаво кажано,освен болдираното.:pos::pos::pipi:

И јас сум комунист:pos2:.....ај идам да си закачам слика од Тито на ѕид...а ако некој се обиде да ме спречи ќе го пратепам:pos2:

Еве ви еден инаков хороскоп, доста со тие исти па исти "тумачења на зведите" :nesvest:
Риби (19.2 - 20.3)
Имате голема фантазија и често мислите дека ве прати FBI или CIA. Имате силен впечаток во луѓето и тие ве мразат бидејќи стално ја покажувате оваа моќ. Ви фали самодоверба и во принцип сте кукавица. Рибите прават грозни работи на мали животни.

Лелеееее! Голема фантазија имам секако! 100%! За FBI, CIA дека ме пратат малце тешко! Хехе!
Силен впечаток имам на луѓето, да!
Се само Кукавица Не Сум!
А мали животни обожавам! Не би можела да замислам да повредам некое животно! (со исклучок на лебарки-ги мразам, дури страв ми е од нив, најјезиви ми се на цел свет, и понекогаш пајаци и муви)

Еве ви еден инаков хороскоп, доста со тие исти па исти "тумачења на зведите" :nesvest:

Шкорпија (23.10 - 21.11)
Многу сте предани во работата и во вас не може да се има доверба. Ке стигнете далеку се до врвот поради тотален недостаток на етика. Досега сигурено веќе некаде сте прочитале дека шкорпионскиот поглед е нешто посебно, па до безсвет зјапате во луѓето кои што
сакате да ги импресионирате. Повеќето шкорпии се убиени од страна на некој.

Водолија (20.1 - 18.2)
Имате инвентивен ум и прогресивни сте.
Често лажите. Од друга страна, невнимателни сте и непрактични, па секогаш ги правите истите грешки. Луѓето мислат дека сте глупи.

Ова болдираново да до негде така е, за останатото: сигурно не мислат дека сум глуп напротив секогаш спротивно мислење имаат за мене. Воопшто не зјапам во некого за да го импресионирам нема потреба од такво нешто шкорпиите импресионираат со самата појава :baeh:

П.С. Водолија сум подзнак

Јарец (22.12 - 19.1)
Конзервативни сте и се плашите да рескирате. Не правите ништо бидејќи сте мрзливи. Никогаш не постоел некој јарец кој што направил нешто за паметење и се спомнува. Јарците би требало
да избегнуваат долготрајно стоење на едно место, имајќи во предвид дека пуштаат корења и се претвораат во растенија.
Да не ти се веруе!!!:nesum::pos2:

Јарец (22.12 - 19.1)
Конзервативни сте и се плашите да рескирате. Не правите ништо бидејќи сте мрзливи. Никогаш не постоел некој јарец кој што направил нешто за паметење и се спомнува. Јарците би требало
да избегнуваат долготрајно стоење на едно место, имајќи во предвид дека пуштаат корења и се претвораат во растенија.

Па ова точно е де... :pos2:

.

Јарец (22.12 - 19.1)
да избегнуваат долготрајно стоење на едно место, имајќи во предвид дека пуштаат корења и се претвораат во растенија
.
Како не сум пуштил корени до сега?

Стрелец (22.11 - 21.12)
Вие сте оптимисти и полни со ентузиазам. Имате тенденција да се потпирате многу на среќата, затоа имате недостиг на талент. Повеќето стрелци се пијаници или наркомани. Луѓето ви се смеат.

:pos: :pos: :pos: :pos:

Oва нема вежее беее ... :)

Овен (21.03 - 19.04)
Вие сте тип кој што ги презира повеќето луѓе. Брзоплети сте, нестрпливи и не поднесувате совети. Поточно, откако некој ке се советува вие пак си продолжувате по свое.Кога паѓате во депресија, само наоружана стража ве дели од самоубиство.

dobro e se naogam:D

Јарец (22.12 - 19.1)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Вага (23.9 - 22.10)
Вие сте уметнички тип и имате проблем со реалноста. Ако сте машко, веројатно сте хомосексуалец. Вашите шанси за запослување и финансиски статус ви се извонредни. Повеќето женски ваги се добри проституки. Сите ваги умираат од полови болести.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::kesa:

Лав (21.7 - 22.8)
Се сметате себеси за роден водач. Другите мислат дека се наметнувате. Повеќето лавови се насилни. Не поднесувате критика од друг кон вас. Вашата ароганција е одвратна. Лавовите се лопови.

ајдееееее:nenene::pos2:

Девица (21.8 - 22.9)
Вие сте логичен тип и мразите неред. Тоа цепидлачење е мачно за вашите пријатели. Вие сте ладен и безчувствителен тип и понекогаш заспивате при водење на љубов. Девиците се добри возачи на автобуси.

Covece ova me ubi od smeenje, nie devicite ne sme podnesuvale nered i sme bile vozaci na bus ccc

Back
На врв Bottom