БРУТАЛЕН ХОРОСКОП!

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Hahaha mi pogodile, za rak toa so go pise e tocno, samo za poslednata recenica ne sum sigurna dali e tocna.

Вага (23.9 - 22.10)
Вие сте уметнички тип и имате проблем со реалноста. Ако сте машко, веројатно сте хомосексуалец. Вашите шанси за запослување и финансиски статус ви се извонредни. Повеќето женски ваги се добри проституки. Сите ваги умираат од полови болести.

Хахаа,ме насмеавте сабајлечки:pos2:Она е најдобро болдираното:pos2:

Код:
Мислите дека сте практични и одлучни. Манијачки сте упорни и понекогаш знаете многу да работите. Повеќето ве кажуваат како тврдоглави и насилни. Вие сте комунист.

:pos::pos:

Лав (21.7 - 22.8)
Се сметате себеси за роден водач. Другите мислат дека се наметнувате. Повеќето лавови се насилни. Не поднесувате критика од друг кон вас. Вашата ароганција е одвратна. Лавовите се лопови.

хахахахахаха ме погоди баш.

Бик (20.4 - 20.5)
Мислите дека сте практични и одлучни. Манијачки сте упорни и понекогаш знаете многу да работите. Повеќето ве кажуваат како тврдоглави и насилни. Вие сте комунист.

:pos::pos::pos::pos:

Молитви на хороскопските знаци.

Овен:''Господе, те молам дај ми ТРПЕНИЕ и тоа ВЕДНАШ!''
Бик:''Господе, те молам помогни ми да ги прифатам ПРОМЕНИТЕ во мојот живот ама ЗАЕСЕГА НЕ.''
Близнаци:''Кај си бе Боже(или можеби Божице?)...Кој си ти?...Што си ти?...Колку сте таму? Неможам да те сфатам!''
Рак:''Мил Татко, знам дека неможам да зависам од тебе толку, но ти си единствениот на кој што можам да сметам додека моето плишано мече е на перење.''
Лав:''Здраво Тато! Сигурно си многу горд што јас сум твое дете а?''
Девица:''Господе, те молам направи го светот подобро место, и немој да го зафркнеш како што направи минатиот пат!''
Вага:''Господе, знам дека треба да донесувам одлуки за мене. Но од друга страна што мислиш ТИ?''
Скорпија:''Господе, те молам помогни ми да им простам на моите непријатели, иако копилињата не ни заслужуваат!''
Стрелец:''О СЕМОЌЕН, СЕЗНАЕН, СЕСАКАН, СЕ-ПРИСУТЕН, СИЛЕН, ВЕЧЕН ГОСПОДЕ, АКО ТЕ ПРАШАВ ЕДНАШ, СУМ ТЕ ПРАШАЛ СТО ПАТИ --- ПОМОГНИ МИ ДА НЕ ПРЕТЕРУВАМ!!!!!!''
Јарец:''Господе, мислев да се помолам, ама решив дека треба сам да си ги решавам работите. Сепак фала.''
Водолија:''Здраво Господе! Некои викаат дека си маж. Некои викаат дека си жена. Јас викам дека сите сме Богови! Па оти да се молиме? Ајде да правиме журка!''
Риби:''Небесен Господе, како што се спремам да го конзумирам ова последно Виски за да излезам од мојата болка и жал, нека мојата опијаност биде за твојата голема Слава и Гордост.''

Вага (23.9 - 22.10)
Вие сте уметнички тип и имате проблем со реалноста
. Ако сте машко, веројатно сте хомосексуалец. Вашите шанси за запослување и финансиски статус ви се извонредни. Повеќето женски ваги се добри проституки. Сите ваги умираат од полови болести.
:kesa: Будала работа :pos2::pos2::pos2:

Стрелец (22.11 - 21.12)
Вие сте оптимисти и полни со ентузиазам. Имате тенденција да се потпирате многу на среќата, затоа имате недостиг на талент. Повеќето стрелци се пијаници или наркомани. Луѓето ви се смеат.

Да. Фала.

Водолија (20.1 - 18.2)
Имате инвентивен ум и прогресивни сте. Често лажите. Од друга страна, невнимателни сте и непрактични, па секогаш ги правите истите грешки. Луѓето мислат дека сте глупи.
ијаа....се ми погоди тиибам ретардираното...

Рак (21.6 - 22.7)
Чувствителни сте и полни со разбирање за туѓи проблеми. Луѓето мислат дека сте кретен. Секогаш ги долговлекувате работите и затоа никогаш нема некој да добие нешто од вас. Множината луѓе што живеат од социјална помош се ракови.

Зошто е волку вистина :vozbud:

Бик (20.4 - 20.5)

:pos::pos::pos: Делумно е точно! :pos:

Вага (23.9 - 22.10)
Вие сте уметнички тип и имате проблем со реалноста. Ако сте машко, веројатно сте хомосексуалец. Вашите шанси за запослување и финансиски статус ви се извонредни. Повеќето женски ваги се добри проституки. Сите ваги умираат од полови болести.

побрутално од ова здравје
се пресмеав

Стрелец (22.11 - 21.12)
Вие сте оптимисти и полни со ентузиазам. Имате тенденција да се потпирате многу на среќата, затоа имате недостиг на талент. Повеќето стрелци се пијаници или наркомани. Луѓето ви се смеат.
:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom