БРУТАЛЕН ХОРОСКОП!

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Eko1 напиша:
Стрелец (22.11 - 21.12)
Вие сте оптимисти и полни со ентузиазам. Имате тенденција да се потпирате многу на среќата, затоа имате недостиг на талент. Повеќето стрелци се пијаници или наркомани. Луѓето ви се смеат.

lugeto mozat da mi go pusat... a "prenosnikot" da im go pusi na lugeto!
picku mater! pijanica aj ama narkoman, mislam da ne se vregame sega stramota ako pocnam...

dtr_bt напиша:
picku mater! pijanica aj ama narkoman, mislam da ne se vregame sega stramota ako pocnam...

Добро бе момче... Си чул за шала?

Или те погоди ептен хороскопов? :)

dtr_bt напиша:

Леле ама се изналути:pos: да не те погоди делот луѓето ви се смеат:pos:

Јарец (22.12 - 19.1)
Конзервативни сте и се плашите да рескирате. Не правите ништо бидејќи сте мрзливи. Никогаш не постоел некој јарец кој што направил нешто за паметење и се спомнува. Јарците би требало
да избегнуваат долготрајно стоење на едно место, имајќи во предвид дека пуштаат корења и се претвораат во растенија.

oh so true..osobeno za delot za mrzlivosta...ali to je to:toe:

Acid напиша:
Скул, ти што беше во хороскоп? :)
Знакот со суицидални намери.:)
Која комбинација сме еј...ти ќе примаш социјална помош, а јас ќе се самоубијам заради финансиските проблеми.:pos:

Скулгрл напиша:
Знакот со суицидални намери.:)
Која комбинација сме еј...ти ќе примаш социјална помош, а јас ќе се самоубијам заради финансиските проблеми.:pos:
Ако не те убие мажот, кој?
Ќе имате финансиски проблеми, па он најпосле ќе добие социјална помош и ти ќе се самоубиеш дека не можеш да си купуваш се што сакаш со 2000 денари месечно :pos:

Рак (21.6 - 22.7)
Чувствителни сте и полни со разбирање за туѓи проблеми. Луѓето мислат дека сте кретен. Секогаш ги долговлекувате работите и затоа никогаш нема некој да добие нешто од вас. Множината луѓе што живеат од социјална помош се ракови.

Е да бе :pos: Луѓето мислат дека сум кретен. Додека тие што ми се допаѓаат на мене не го мислат тоа, а истото го мислам за тие што ги мразам све ќе биде ОКЕЈ

Eko1 напиша:
Еве ви еден инаков хороскоп, доста со тие исти па исти "тумачења на зведите" :nesvest:

Стрелец (22.11 - 21.12)
Вие сте оптимисти и полни со ентузиазам. Имате тенденција да се потпирате многу на среќата, затоа имате недостиг на талент. Повеќето стрелци се пијаници или наркомани. Луѓето ви се смеат.

:smeshko:

Eko1 напиша:
Шкорпија (23.10 - 21.11)
Многу сте предани во работата и во вас не може да се има доверба. Ке стигнете далеку се до врвот поради тотален недостаток на етика. Досега сигурено веќе некаде сте прочитале дека шкорпионскиот поглед е нешто посебно, па до безсвет зјапате во луѓето кои што
сакате да ги импресионирате. Повеќето шкорпии се убиени од страна на некој.

Hi hi hi. Jako e. :pos2: :smeshko:

lol ke umram od polova bolest... :|

Ејј што се нема да прочиташ на интернет:vozbud:
ама мене најинтересни ми се оние што се лутат...
за мене пишува дека сум хомосексуалец па се изнаесмеав ич не се налутив(сигурен сум во мојата сексуална определба која не е хомо)
Луѓе опуштете се малку:music2:

Eko1 напиша:
Еве ви еден инаков хороскоп, доста со тие исти па исти "тумачења на зведите" :nesvest:

Риби (19.2 - 20.3)
Имате голема фантазија и често мислите дека ве прати FBI или CIA. Имате силен впечаток во луѓето и тие ве мразат бидејќи стално ја покажувате оваа моќ. Ви фали самодоверба и во принцип сте кукавица. Рибите прават грозни работи на мали животни.

:tapp: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Бик (20.4 - 20.5)
Мислите дека сте практични и одлучни. Манијачки сте упорни и понекогаш знаете многу да работите. Повеќето ве кажуваат како тврдоглави и насилни. Вие сте комунист.
првото нема везе а второто ис соу чру! :pos:

Овен (21.03 - 19.04)
Вие сте тип кој што ги презира повеќето луѓе. Брзоплети сте, нестрпливи и не поднесувате совети. Поточно, откако некој ке се советува вие пак си продолжувате по свое.Кога паѓате во депресија, само наоружана стража ве дели од самоубиство.

Првото леле колку е само точно...а и второво не е далеку од вистината:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom