БРУТАЛЕН ХОРОСКОП!

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
FortunE напиша:
Нинџа, не се буни. Насилна си и ти и јас. А за критиките...

Точно така. Затоа овој момент го нареков просветлувачки! Илуминација!!! Сега објективно ќе се поимаме себе си.

Критиките ... кхм :icon_lol:.

Риби (19.2 - 20.3)
Имате голема фантазија и често мислите дека ве прати FBI или CIA. Имате силен впечаток во луѓето и тие ве мразат бидејќи стално ја покажувате оваа моќ. Ви фали самодоверба и во принцип сте кукавица. Рибите прават грозни работи на мали животни.[/quote]
SE E TOCNO AMA DEKA MI FALI SAMODIVERBA NE SUM BAS SIGURNA I DEKA SUM KUKAVICA NE E TOCNO(SAMO VO POSEBNI SLUCAI)

Eko1 напиша:
Лав (21.7 - 22.8)
Се сметате себеси за роден водач. Другите мислат дека се наметнувате. Повеќето лавови се насилни. Не поднесувате критика од друг кон вас. Вашата ароганција е одвратна. Лавовите се лопови.

Лопов, лоповууу... сваки корак твој....
Абе ајде, јас лопов? Баш сум си душичка...:pipi:

Риби:

Имате голема фантазија и често мислите дека ве прати FBI или CIA. :pos: :pos: :pos: Имате силен впечаток во луѓето и тие ве мразат бидејќи стално ја покажувате оваа моќ. Ви фали самодоверба и во принцип сте кукавица. Рибите прават грозни работи на мали животни.

болдираното е точно

хахахах :pos: :pos: :pos: рибите прават грозни работи на мали животни

Девица (21.8 - 22.9)
Вие сте логичен тип и мразите неред. Тоа цепидлачење е мачно за вашите пријатели. Вие сте ладен и безчувствителен тип и понекогаш заспивате при водење на љубов. Девиците се добри возачи на автобуси.
Е само првово е точно!
Ако ја сум безчуствителна не знам кој е. Али дефинитивно се изнасмеав читајки:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Ова е лудо бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: БРао бе еко се ми погоди :pos::pos::pos::pos:

Водолија (20.1 - 18.2)
Имате инвентивен ум и прогресивни сте. Често лажите. Од друга страна, невнимателни сте и непрактични, па секогаш ги правите истите грешки. Луѓето мислат дека сте глупи.

:pos: :pos: :pos:

Eko1 напиша:
Бик (20.4 - 20.5)
Мислите дека сте практични и одлучни. Манијачки сте упорни и понекогаш знаете многу да работите. Повеќето ве кажуваат како тврдоглави и насилни. Вие сте комунист.
хахахахахаха:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Eko1 напиша:
Стрелец (22.11 - 21.12)
Вие сте оптимисти и полни со ентузиазам. Имате тенденција да се потпирате многу на среќата, затоа имате недостиг на талент. Повеќето стрелци се пијаници или наркомани. Луѓето ви се смеат.
Лелелеле што ќе каже мајка ми на ова кога ќе го прочита:pijan:прво пијам па се дрогирам:snif:

Шкорпија (23.10 - 21.11)
Многу сте предани во работата и во вас не може да се има доверба. Ке стигнете далеку се до врвот поради тотален недостаток на етика. Досега сигурено веќе некаде сте прочитале дека шкорпионскиот поглед е нешто посебно, па до безсвет зјапате во луѓето кои што
сакате да ги импресионирате. Повеќето шкорпии се убиени од страна на некој.

Убиствено неточно :pos: :pos: :pos:

Лав (21.7 - 22.8)
Се сметате себеси за роден водач. Другите мислат дека се наметнувате. Повеќето лавови се насилни. Не поднесувате критика од друг кон вас. Вашата ароганција е одвратна. Лавовите се лопови.

Тотално антијас...:)

Лав (21.7 - 22.8)
Ebeno mnogu mi se sviga sto e ebeno tocno :cuci:

Насилна?! Комунист?!

Awww. pwace:

Dragana <>< напиша:
Шкорпија (23.10 - 21.11)
Многу сте предани во работата и во вас не може да се има доверба. Ке стигнете далеку се до врвот поради тотален недостаток на етика. Досега сигурено веќе некаде сте прочитале дека шкорпионскиот поглед е нешто посебно, па до безсвет зјапате во луѓето кои што
сакате да ги импресионирате. Повеќето шкорпии се убиени од страна на некој.

Изгледа оти многу зјапале,па ја претерале:pos:

Девица (21.8 - 22.9)
Вие сте логичен тип и мразите неред. Тоа цепидлачење е мачно за вашите пријатели. Вие сте ладен и безчувствителен тип и понекогаш заспивате при водење на љубов. Девиците се добри возачи на автобуси.

Лелееееее глупостии :vozbud: :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom