Брука

• Креатор на темата Креатор на темата 123456
  • Време на започнување Време на започнување
rrrwig.jpg

лол ... грчкиве копиљи пазете ... го гледате некаде МКД ? :) доле на резултатот ...
шо нема да им текне :)

zasto be bruka toa ne e politika toa ti e sport be batka koj e podobar toj pobeduva .
nemojte da me razberete pogresno i jas ne gi sakam grcite no sportot i politikata da ne ja mesame .
a da uspex za makedonija sto poslem tolku godini otide da se natprevaruva tamu sto ocekuvase da osvojat 1 mesto

Кога го вееа нашето знаме грциве реклами имет пуштено :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Грциве...се такви...циганско племе етиопско, и така и понатаму ќе се однесуваат.
Србите се исти курац, газолижачи грчки.
Ај пак одете дркајте на нив!

П.С Темата е преместена на соодветно место.

zasto be bruka toa ne e politika toa ti e sport be batka koj e podobar toj pobeduva .
nemojte da me razberete pogresno i jas ne gi sakam grcite no sportot i politikata da ne ja mesame .
a da uspex za makedonija sto poslem tolku godini otide da se natprevaruva tamu sto ocekuvase da osvojat 1 mesto

Дедо мраз кој тука пишува за пораз гледај таму ни го избришале мкд.

Па тоа така се прави, треба да учиме од нив за вакви работи, а не да мислиме цел живот дека на чесен начин можеме да ја добиеме битката.:wink:

Ете зошто сме изгубиле,да беше ознаката и знамето на место,имаше да ги “сомелеме“ Маџириве.:smir:

Знаете ли што е реципроцитет, кога ќе дојдат ове и ние ќе ги избришеме и кој ги ебе!!!

Најверојатно не им се допадна она Hell ASS :baeh:

Како да не им беше доволно што бевме најавени како Фиром...

Знаете ли што е реципроцитет, кога ќе дојдат ове и ние ќе ги избришеме и кој ги ебе!!!

Јас колку што знам ние досега на Гејриците сите барања сме ги им исполнувале, а ништо не сме бришеле а сигурен сум дека тоа ќе продолжи и понатаму.

Ете зошто сме изгубиле,да беше ознаката и знамето на место,имаше да ги “сомелеме“ Маџириве.:smir:

Некој од овде напиша дека во спортот немало политика, јас ќе напишам дека не е во право.

Јас колку што знам ние досега на Гејриците сите барања сме ги им исполнувале, а ништо не сме бришеле а сигурен сум дека тоа ќе продолжи и понатаму.

Со еден збор - пички.
Е тоа сме.

Ахаха а на тој малокурефскиот форум, малокурефците се тешат со нивните браќа грци како они имале муда а малокурефските срби не...Што не ќе видиш... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom