Брука

• Креатор на темата Креатор на темата 123456
  • Време на започнување Време на започнување
Србите гревчиња на сите ги нарекуваат браќа а накрај сите ги ебат од позади:pos:

Тие можат да прават што сакаат, но кога го истакнавме знамето бев пресреќен.

Заборавиле да ги покријат лавот, кутлешот и вентилаторот, ја незнам што не ги избркале и навивачите за да имаат почист пренос... цигани обични, без култура, без мозок, исто ко и ''браќава нивни'' од форумов српски што немаат блага веза од животот, може да ни се фатат слободно за мандало и да викаат ко тарзан!
:pos::pos:

Сербиан Кафе е форум на кој се собираат сите српски националисти.Таму немаат толеранција кон никого.Мразат се не-српско.
Баш ме интересира што правела гејскава ТВ кога нашиве го ваѓаа големото знаме???

За греота е да изгубиме со толкава резултатска разлика. Изгледа и покрај сите знамиња и дрн дрн, сепак нашите имале повеќе притисок отколку гејциве гнасни, им се исплашивме а ??? :jaj:
Туку ај ќе помине и ова.
А во врска со оваа телевизијата која ја избришала скратенката, тоа треба да се документира и представи во меѓународните институции (кога ќе биде правиот момент) како пример за градење добрососедски односи! :nenene:
А сега повеќе успех во следните натпревари Македонијо...и нашите поддржувачи нека викаат колку ги држи глас - МАКЕДОНИЈА ! МАКЕДОНИЈА ! МАКЕДОНИЈА !

Знаете ли кога нешто криеш побудува поголем интерес? :toe:

Грците се болни луѓе. Ова е патолошко нешто бе! Убаво рече некој погоре, мора да давале нонстоп реклами заради знамињата и транспарентот. :pos:
Што сакам да имаме јаки репрезентации па да ги парчосуваме... па нека бришат после колку сакаат. Само тоа е лекот!!!

Знамето и да сакаа неможеа да го покријат ми се исполни душата кога го видов

Мене ми беше најјако кога на интонација на гејската химна нашите свиреа.
Браво, не заслужуваат никаква почит!!!!

а мене ми се наполни душата кога се пееше нашата химна, кога се истакна знамето

Мене ми беше најјако кога на интонација на гејската химна нашите свиреа.
Браво, не заслужуваат никаква почит!!!!

Мене пак ич не бише најјако дека свиреја на химната и дека извадоја знаме хел ес, се претставивме во вистинско светло пред очите на светската јавност уште подецидно да речам само се потврдивме како и што не претставуваат Грците.

Еве вака ние изгледавме - Примитивци со етнонационалистички карактер кој изумреа во 19 век ама по некоја случајност сеуште виреат во некоја државичка таму на Балканот ама жива среќа што им се ограничени правата за движење.

Мене пак ич не бише најјако дека свиреја на химната и дека извадоја знаме хел ес, се претставивме во вистинско светло пред очите на светската јавност уште подецидно да речам само се потврдивме како и што не претставуваат Грците.

Еве вака ние изгледавме - Примитивци со етнонационалистички карактер кој изумреа во 19 век ама по некоја случајност сеуште виреат во некоја државичка таму на Балканот ама жива среќа што им се ограничени правата за движење.

Како не ти е срам, комуњар ...:toe:

Стварно бруки. Таму каде што требаше да се покажеме во вистинското светло, на теренот, нигде не немаше. Но затоа навијачиве со државни пари уште "подобро" не представија.:jaj: Стварно се потрудија сите што го гледаат преносот да не замразат.:kesa:

Стварно бруки. Таму каде што требаше да се покажеме во вистинското светло, на теренот, нигде не немаше. Но затоа навијачиве со државни пари уште "подобро" не представија.:jaj: Стварно се потрудија сите што го гледаат преносот да не замразат.:kesa:
Немаше навивачи со државни пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom