Тука е проблемот кај КАМ, на производ како што е зејтинот, те условува да направиш сметка од 800 денари за да ти дадат гратис. Еве не можам да направам сметка од 800 денари за да си дозволам основен прехрамбен производ како што е зејтинот, но меѓутоа потребен ми е зејтинот веднаш, во моментот. Треба да го имаат ставено на рафт како опција (вчера го немаше кај мене во КАМ, проверено),
Во КАМ кај мене, рафтовите се полни цело време (проверено) и сега што да правиме?
Доколку во 1 продавница нема зејтин на рафт, а веднаш ми е потребен, фино лепо си излегувам од тој маркет и одам во следниот најблиску.
Не ми ги извртувај зборовите, никаде не реков да не се казни доколку навистина се утврдат неправилности во работењето. Туку реков дека се глуми лудило, конкретно кон 1 фирма, за да се покажат мускули со друга позадина, а од друга страна истаа таа ДПИ, не смее да помисли да направи контрола во западна Македонија.
Зошто истиот тој Пазарен Инспекторат не направил контрола на цените на масло во Струга?