Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.348
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Kога веќе сме на оваа тема, а јас и онака овие денови сум ептен отворен... ај, ќе се исповедам и тука...
Гледано од некоја страна, сопругата и јас стапивме во брак бидејќи остана бремена.
Тоа е верзија што секој кој не гледа(ше) од страна би го рекол тоа...
Но, постои и друга страна на приказната...
Имавме долга врска, ако така може да се наречат 2 ипол години. Јасно беше дека ќе се земаме, а постојано одолговлекувавме. Имавме по 26 години тогаш.
И, нели, нормално си се сексавме, па бевме влезени у филм свршување внатре... и така, месец, два три...
Демек броиме плодни/неплодни денови... арно ама, згрешивме во броењето и бидна бебе.
Во нашиов случај, бременоста само ја забрза процедурата
Да не беше бременоста, може ќе одевме уште некое време, па дури тогаш брак, но бидна како што бидна и убаво испадна на крај кога ќе размислам.
Гледано од некоја страна, сопругата и јас стапивме во брак бидејќи остана бремена.
Тоа е верзија што секој кој не гледа(ше) од страна би го рекол тоа...
Но, постои и друга страна на приказната...
Имавме долга врска, ако така може да се наречат 2 ипол години. Јасно беше дека ќе се земаме, а постојано одолговлекувавме. Имавме по 26 години тогаш.
И, нели, нормално си се сексавме, па бевме влезени у филм свршување внатре... и така, месец, два три...
Демек броиме плодни/неплодни денови... арно ама, згрешивме во броењето и бидна бебе.

Во нашиов случај, бременоста само ја забрза процедурата
Да не беше бременоста, може ќе одевме уште некое време, па дури тогаш брак, но бидна како што бидна и убаво испадна на крај кога ќе размислам.
.