Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
ja se kladam deka veke e spojlerisan...ali niso drugo ne mu ostana nego da glumi ludilo....

Да спојлерисан сум дека Волт ќе умре ама не од овде туку од фејсбук каде еден лик коментираше на еден линк и тоа намерно мислејќи дека е многу јак. За такви само бесилка.
tumblr_m8wlf2kqxN1rziwwco1_400.gif

Треба со закон да се забрани коментирање, додека ти не ја изгледаш серијава.

Да спојлерисан сум дека Волт ќе умре ама не од овде туку од фејсбук каде еден лик коментираше на еден линк и тоа намерно мислејќи дека е многу јак. За такви само бесилка.
tumblr_m8wlf2kqxN1rziwwco1_400.gif

Па добро не ти спојлнал многу. Во прва епизода се кажува дека Волт нема многу долго да живее.

Е ако сакал да ти спојлне нешто требало да ти каже дека Џеси ќе го убијат нацистите, дека Тод по грешка ќе ја убие Лидија и дека Скајлер ќе се самоубие.

Интересна работа е да даваш лажни спојлери на луѓе што не ја изгледале серијава и да ги гледаш како паничат :icon_mrgr:

Е ако сакал да ти спојлне нешто требало да ти каже дека Џеси ќе го убијат нацистите, дека Тод по грешка ќе ја убие Лидија и дека Скајлер ќе се самоубие.
3vjlzg.jpg

Па добро не ти спојлнал многу. Во прва епизода се кажува дека Волт нема многу долго да живее.

Интересна работа е да даваш лажни спојлери на луѓе што не ја изгледале серијава и да ги гледаш како паничат :icon_mrgr:

Индиректно му споилна дека џеси нема да го убијат нацистите, тод нема да ја убие лидија и скајлер нема да се самоубие :sneaky:

Индиректно му споилна дека џеси нема да го убијат нацистите, тод нема да ја убие лидија и скајлер нема да се самоубие :sneaky:

Индиректно му спојлна дека ќе има нацисти и некои Тод и Лидија. Човекот не е ни до таа сезона...

Дечки, има ли негде кај што можам да го симнам целосниот саундтрак на серијава, ама баш цел, секое парче музика од прва до последна епизода?

Дечки, има ли негде кај што можам да го симнам целосниот саундтрак на серијава, ама баш цел, секое парче музика од прва до последна епизода?

И мене ова ме интересира.
На youtube има разни плејлисти, ама не се баш сите песни додадени во нив. :(
Ако некој знае, одма нека пише.

Инаку, песнава :D:cool:

Na zamunda denes imet torent staeno so muzikata od site sezoni:
Breaking.Bad.OST.1-5.Season.VA.2008-2013.MP3.320kbps

Предобар саундтрак. Баш сега го преслушувам и колку песни немам ни приметено, камоли запамтено.
Ако здравје за некоја година е готово радиово, би правел целовечерна само со музика од серијава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom