Не сум го пробал уште бре, за после си го чувам, дури си ги гледам репризите од Б.БПоследна активност на Bateman му е пишување на овој пост.
R.I.P. Bateman.

Не сум го пробал уште бре, за после си го чувам, дури си ги гледам репризите од Б.БПоследна активност на Bateman му е пишување на овој пост.
R.I.P. Bateman.
Holy fucking Jesus Christ! s03e07HOLY SHIT!
Помислив дека Џеси умре на почетокот на s03е07 оти рекоа дека некој главен ќе умрел.![]()
А ако не е тајна од кај го зема чоколадото ? Ако запознаам некоја Лидија да знам што да и дадам поклон за роденденНе сум го пробал уште бре, за после си го чувам, дури си ги гледам репризите од Б.Б![]()
Како ти се отвара темава на негледана серија ?Holy fucking Jesus Christ! s03e07![]()
Леле трај брат, целата рака ми е на екранот и само скролот го гледам и до последното мислење и се надевам дека тоа не е спојлер.Како ти се отвара темава на негледана серија ?![]()
Го има по маркетиве, јас го купив од СП Маркет. Иначе во пилотот ако не се лажам, Скајлер му приговара нешто на Волт за кредитната картичка, па веројатно затоа го стави во мисла дека се заработуаат многу пари од дрогата.Интересен факт: Во пилотот Валт е заинтригиран дека од готвење метамфетамини се заработуваат многу пари уште пред да дознае дека има рак.
А ако не е тајна од кај го зема чоколадото ? Ако запознаам некоја Лидија да знам што да и дадам поклон за роденден
Како ти се отвара темава на негледана серија ?![]()
Сега ја гледаш прв пат?Holy fucking Jesus Christ! s03e07![]()
Дечки бегај од темава, после сите ќе не пцуеш ако ти спојлне некој!RUN!
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 16:26 ---
Од цела сезона нај криво ми е за шофершајбната на Волт. Poor thing.![]()
RUN!
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 16:26 ---
Од цела сезона нај криво ми е за шофершајбната на Волт. Poor thing.![]()