Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_mty7u9MRk21sr663vo1_500.png

Your friend,
Anne.

Ај сега кога се стабилизирав, да си пишам и јас, доста ве манијачев само. :)
Не гледам зашто некое се бунат за финалето, можеби 14та епизода премногу им ги дигна очекувањата. Ни дадоа супер завршница, емотивно финале во кое Волтер конечно призна поради што ги правеше сите тие работи. Не за фамилијата, туку чисто за себе. И простувањето со Џеси без ниту еден искажан збор, целата сцена вриштеше!
Џеси да го утепаа сериозно ќе беше најголема грешка, зашто сите очекувавме и сакавме хепи енд, посебно после сите работи кои ги доживеа, додуше не дека ни должеа тоа да го направат.

И Арон ѕверу, секоја чест за глумата! Да не го заборавам и Брајан, фала ви луѓе! :cuc:

Планирам за некоја недела да си почнам од почеток, ама овој пат со брат ми хемичарот ќе ја гледам. Може ќе почнеме некој бизнис. :icon_lol:

Типував на песнава за последната сцена, иако ако ги споредам со Baby Blue не ми делува толку соодветна.:)

Аууу да, ова ќе одговараше ептен.

Инаку јас сум разочаран од незастапеноста на Џони Кеш во серијава (n). Било која песна од него ќе одговараше во било која епизода на серијава.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 13:20 ---
Планирам за некоја недела да си почнам од почеток, ама овој пат со брат ми хемичарот ќе ја гледам.

Ова на хартија ми звучи како лоша идеа.

"Е да бе така се готвело ова ?"

"Е да бе метламин не можат да најдат.."

"Е да бе така брзо се прави ова"

И бонус кој сака нов ringtone!

кај ги наоѓаат песниве човече :pos:

Уште Psyside да ја конвертира у поквалитетен формат или да најде мп3 :D

Уште Psyside да ја конвертира у поквалитетен формат или да најде мп3 :D

Uploaded: March 5, 2007
Views until September 29, 2013: 211

:cuc:

Иначе многу тешко од оваа да се најде добар квалитет, а како што знаете јас лош не би аплоадирал :)

Ќе видам што може да се направи...

Таман решив да се откажам од форумов поради тоа што се претвори, ама го гледав финалето ББ, и сфатив дека да не беше Псај, и да не беше форумов немаше да доживеам она што го доживеав гледајќи го финалево. Најако финале! Тотално ми го упропасти денот, ме избедира до даска, и на repeat ми е последната сцена со my baby blue од како завршив, и уште очиве ми се црвени и срцево лупа 100 на саат.
Толку, не знам што да пишам паметно сега, само се логирав да пишам дека сум преплавен од емоција, и не знам кај терам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom