Breaking Bad

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јас нема да должам многу се е кажано во претходните десетина страни.
Еднаш мораше да се заврши, оди во моите топ 3 серии ever и ќе остане долго време таму. И да откако ја изгледав епизодава некако најлогично ми беше ова да го слушам вчера цел ден.

Thank you and goodbye!!!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ќе ми недостигаат овие феноменални кадри

Многу повеќе мерак ми направи кадарот од собата во која беше Скајлер, па се трга малку камерата и се појавува Волт од позади стубчето... :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Многу повеќе мерак ми направи кадарот од собата во која беше Скајлер, па се трга малку камерата и се појавува Волт од позади стубчето... :)
Ма не се заборава ова бре. РЕМЕК ДЕЛО !

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Само јас мислам дека монологот на Волт со Скајлер не беше искрен ? Сите некако се во фазон "А ! Конечно призна копилето дека за себе го направи ! ", а јас мислам дека Волт го кажа тоа што Скајлер сакаше да го слушне со цел полесно да му прости т.е. колку толку барем да не се обвинува себе си и да може да продолжи понатаму и после Волт.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Само јас мислам дека монологот на Волт со Скајлер не беше искрен ? Сите некако се во фазон "А ! Конечно призна копилето дека за себе го направи ! ", а јас мислам дека Волт го кажа тоа што Скајлер сакаше да го слушне со цел полесно да му прости т.е. колку толку барем да не се обвинува себе си и да може да продолжи понатаму и после Волт.
Зошто баш сега ти текна ова :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom