Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Да се јавам и ја. Pluh дишам пеер4е.

Финале како шо требаше. На типчеџак сервирани емоции. Послужи се слободно. :( Спомена некој требало флешови... Немаше потреба. Тивка епизода, но шумеше од флешови. Посебно кога инстинктивно ги затворив очите на крајот.:(

Епизода посветена на збогувањата. Мразам збогувања! На крај човек сфаќа дека збогувањето е нешто што се прави во еднина и во прво лице. Болката никој нема да ти ја изживее. Волт, со неговата глума и начинот на кој го направи, изглеаше уше по сурово.

Не постои рестартирање на животот, но постои барање прошка. Мистер Вајт го направи тоа на свој начин. Не беше тоа млитаво збогум, он побара прошка од сите драги луѓе. Го мразев многу последната сезона, ама си замина достоинствено, со крената глава.

Џеси, шта речи за момаков:cuc: . Убива со својата глума. Ко петарда од емоции е. Да му ибам фацата и тоа глумата, која те рине директ испод ткиво. Те раштимува тотално, па Сибир да си, да му ибам мајката ќе пукниш. Абе воздухот се свиткува пред неговото глумење болка. :cuc:

Сцената со климањето ме сруши:(:place: Тоа е тоа. Моментот на разбирање, раскинување, ослободување... Така таткото го пушта синот :(

m73vyp.jpg

Реков еднаш, ќе се повторам пак. Psyside го иам на тронот. Кој сака добра серија, нека му мавни следи. Пси никоаш не греши. Jа одма ќе ја исправам таа грешка. (y)

LONG LIVE BREAKING BAD!:(

Колку ќе ми бидете љубоморни, ако ви кажам дека јас од прва сезона ќе почнам да ја гледам сега?

Бегај од темава ќе се заебеш сам после ние криви ќе бидеме :icon_lol:

Колку ќе ми бидете љубоморни, ако ви кажам дека јас од прва сезона ќе почнам да ја гледам сега?
Ќе ти ја спојлнеме ако се педерчиш вака
do not fuck with us
fightclub-screencap.jpg

:D

Ич, пошо си ја заеба серијата шо си влегол тука.

Бар неможеш да пишуваш лажни спојлери :icon_lol:
Седни и глеј, и ние ќе гледаме.

Се е кажано, серијава си доби идеален крај со кој сме сите задоволни, верувам. Не ќе беше фер Џеси да загинеше, а Волт да останеше жив, всушност немаше ни логика да остане жив, беше при крај. Фала им на одличнава серија која ќе ја паметиме вечно!

Сакам и ја да оставам траг дека ја изгледав серијава. Ете сум, на 150та страна. Јеи. Нека ме има тамо во архива.

Ако веќе збориме за симболика, колку што јас увидов, кошулата што ја носи Волт во последните сцени е зелена, иста или слична како зелената кошула што ја носеше во пилотот.

А поврзано со ова е и моментот во пилотот кога Волт сакаше да се самоубие во пустината, за на крај две години по таа сцена да умре погоден од свој куршум.

Ако веќе збориме за симболика, колку што јас увидов, кошулата што ја носи Волт во последните сцени е зелена, иста или слична како зелената кошула што ја носеше во пилотот.

А поврзано со ова е и моментот во пилотот кога Волт сакаше да се самоубие во пустината, за на крај две години по таа сцена да умре погоден од свој куршум.

Ете, за такви симболики мислев јас. Иначе, освен кошулата, беше облечен и како што се облакаше на крајот со светли панталони и јакна, така да, комбинација од почетокот и крајот. Иначе официјалната дата на смртта - 13 септември, 2011 година.

Ете, за такви симболики мислев јас. Иначе, освен кошулата, беше облечен и како што се облакаше на крајот со светли панталони и јакна, така да, комбинација од почетокот и крајот. Иначе официјалната дата на смртта - 13 септември, 2011 година.

Смртта на Волт? Кај го прочита овој податок?

Смртта на Волт? Кај го прочита овој податок?

Змајчеки ака Драгонски е крив за линкот од Wikia за Breaking Bad. Мислам дека професионално се води тоа таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom