Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична епизода, адреналин цело време. Симболиката повторно јака и оваа епизода, посебно тоа како беа облечени во ресторанот, Хенк и Мари во темно а Волт и Скајлер во бело. Едните ја знаат темната страна во семејството, додека другите сакаат да се исчистат од тоа.

Него кој ќе ме части пиво ако погодам што всушност ќе биде?

Вмешани се наци бандата, Тод ќе биде убиен а Волтер ќе биде во затвор и ќе кидне од таму за да одмазди за нешто.

Röddást и неговите симболики. :D

Не е можно колку навивам за Хенк, се ставам во негова кожа минативе 3 епизоди и ми иди да му истурам на Волт стопено злато на фацата и да, oh wait... Сериозно, Хенк all the way, а тоа ја прави мојата прогноза уште полоша, дека ситуацијата со Волт со коса и нови наочари и М-ка, е за да го убие Волт. Можеби и Џеси заради издавање.

Ауууу mindblowingly јака епизода ,што ли ке биде до крај
I was like this the whole episode
tumblr_inline_mn5i8bbH381qz4rgp.gif

Soul : Agent Schrader, beat any good suspects lately ? :pos:

Омилен лик им е Џеси на монтажерот и режисерот, пак имаше одлични кадри на крајо на епизодата кога ја поли со бензин камерата :)

Инаку мислам дека паранојата од Волт му е неоправдана, да сметаше тој дека треба да го убие досега без мака ќе го стореше тоа !

ЕПИЗОДИШТЕ!!!
Сега па кога ми текна дека новата епизода дури во вторник/среда ќе ја гледам....

Ау, прејака епизода. :cuc:

Него, навистина не го очекував ова од Џеси и снимката од Волт, којзнае ли што не чека до крај. o_O

Моментот кога Ханк и Мери го пуштија “признанието“ :eek::pos:

Последните 10 минути бев под штрек дефинитивно, Џеси gone mad, конечно!

Келнерот во ресторанот :icon_lol: закон бе закон. Ќе ми фали ова совршенство....

Една од најдобрите епизоди во серијата. Супер закуска по минатата епизода, која ми беше некако лабава...
Уште само 5 епизоди :vozbud:

Предобра епизода, предобра, а бре АМЦ да ви ебам племе зошто нема уште една сезона. Снимката потег на неделата, Хенк и Мари како потопени беа, Џеси уште еднаш падна на наводната љубов и грижа на Волт, и се отрезни у последен момент, но не е готово, тешко ќе биде за верување дека Волт уште еднаш може да го убеди Џеси да тера како шо он сака си некој убав говор ама никогаш не се знае.

Само пет до крај, колку ќе ми фали серијава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom