Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Не го гледајте Хенк кај Jimmy Kimmel, има some kind of spoiler. Ваљда, ако не дупеше ќелавиот. Сепак поарно не глеајте. :)

Јас го изгледав. Не приметив ништо како спојлер. За што мислеше поточно? (ако сакаш пиши во спојлер или пп)

Почнав од неодамна пак да jа гледам сериjава, и сакав онака лагано да си jа изгледам таман пред да почне новата сезона, ама no way, пак како дрога те тера една по друга да ги гледаш епизодите. :icon_lol: Еве веќе до трета сезона стасав. :cool:

Проклето добри песни! :)

tumblr_m459updtuc1r9y0s2o1_500.gif

Сега пак ја почнувам серијата и сега ќе ја догледам до крај! Баш сега се присетив на некои сцени и колку оваа серија е совршена! :drk::vozbud::cuc:

Одлична апликација!
https://www.facebook.com/BreakingBad/app_541868445869371

“Изгответе“ си го името со Breaking Bad и хемиските елементи и направете профил/cover слика на Фејсбук.

Зошто не ми „чини“ апликацијата? Прај 100% cooking, и дава да симнам слика, ја симнувам и обична е, ни име ни ништо. Или пак опцијата да шернам на фејсбук дирек и ништо не шернува.

Зошто не ми „чини“ апликацијата? Прај 100% cooking, и дава да симнам слика, ја симнувам и обична е, ни име ни ништо. Или пак опцијата да шернам на фејсбук дирек и ништо не шернува.
Си ги измешал епруветите :icon_mrgr:
RJhKo64.jpg

До кирилицата е и јас не направив, а ме мрзеше да мењам име, само за да го направам ова.

Сега знам и како се викате. Пазете се низ темни улички.

Му реков на Божино, грдо е, И И само, хахах, па и на форум го ставил. Стај го на женскати и кажи дека она ти влага на профил, заради игрички, апликации и слично.

Повеќе кул ќе бидеш. :P

Сега знам и како се викате. Пазете се низ темни улички.

Му реков на Божино, грдо е, И И само, хахах, па и на форум го ставил. Стај го на женскати и кажи дека она ти влага на профил, заради игрички, апликации и слично.

Повеќе кул ќе бидеш. :P

You have a weird obsession with my girlfriend dude. :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom