ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.967
- Поени од реакции
- 57.733
Самите се копаат со слоганов. Пошто ќе заврши и серијата... End - (breaking) bad things, капиш?All bad things must end. Подиректно, амин.

Самите се копаат со слоганов. Пошто ќе заврши и серијата... End - (breaking) bad things, капиш?All bad things must end. Подиректно, амин.
Самите се копаат со слоганов. Пошто ќе заврши и серијата... End - (breaking) bad things, капиш?![]()
Почнав да ја гледам по препорака на цимерот, кој е заразен со оваа серија, и не знам по кој пат ги прегледува епизодите.Ја гледа ли некој серијава? јас веќе ја завршив и едвај чекам да почне новата (3) сезона многу добро смислено со некои ситни грешки но сепак е одлична. Глумата е на ниво а и приказната не е за фрлање!
Дефинитивно ја препорачувам за сите што скаат да видат нешто поразлично,уникатно. Одлична серија нема што.
http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Почнав да ја гледам по препорака на цимерот, кој е заразен со оваа серија, и не знам по кој пат ги прегледува епизодите.
Неодамна почнав да ја гледам, до 3-та епизода од првата сезона сум, а се заразив со тоа нагласено BITCH, кое почнав да го употребувам во секојдневниот говор.![]()
мислиш кај џеси пинкмен, biatch?За "БиАч" кај Снуп Дог по авторски права![]()
мислиш кај џеси пинкмен, biatch?За "БиАч" кај Снуп Дог по авторски права![]()
мислиш кај џеси пинкмен, biatch?
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 20:21 ---
мислиш кај џеси пинкмен, biatch?![]()
Џеси беше на цицка Снуп ко го кажа за прв пат БиЈАч![]()
Најдобра серија некогаш снимена! Во исчекување сум на последните 8 епизоди.
п.с. Има ли некоја серија што е приближно добра колку Breaking Bad? Предлог?
Најдобра серија некогаш снимена! Во исчекување сум на последните 8 епизоди.
Sopranos.Најдобра серија некогаш снимена! Во исчекување сум на последните 8 епизоди.
Six feet under. (just following the horde)Најдобра серија некогаш снимена! Во исчекување сум на последните 8 епизоди.